skoro tak zachwalasz i jest różnica to czemu wywalasz stożek?;-)
To jest widok strony w wersji do druku
ale ja niczego nie zachwalam... tylko mówie jaki mam.. i że nie jest traficzny.. a wracam do serji bo szkoda szilnika, bo wciąga co się da.. i troche wiecej pali...
Załącznik 7272
takie mam na letnich oponach...
Niech chcesz wkładki simota, albo K&n do ori obudowy?
Co to za firma tych alusów?
CHodziło mi o to, ze możesz sobie kupić.
na allegro jest sklep z Wrocławia chyba który sprzedaje wkładki K&N i jest tam do bravo u nich
aa o wiem wiem.. Simota na allegro 85 zł kosztuje.. narazie tyle kasy nie mam.. ale może póżniej kupie
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
a wiecie może co ile się zmienia filtr paliwa? podobno co 30 000 tyś.?
http://allegro.pl/filtr-powietrza-kn...004349159.html
tylko taka znalazłem do bravy ale pewnie od bravo pasuje do bravy
Załącznik 7274
nawet nie widziałem że się da myć filter.. no ale jak za 200 zł co 10 tys. trzeba ładować to się opłaca
Ta bawełniana wkładka to plus, bo tego się nie wymienia tylko czyści są olejki itp. Jak masz kupić filtr powietrza za 30 zł i go zmieniać to kiedyś ci się nie będzie opłacało, fakt że nie wiadomo kiedy ci się to okaże bo może kupisz filtr i zaraz sprzedasz auto, no ale licząc nawet filtr co 15tyś, to może się zwrócić po 100tyś
jakaś ekonomia :D ale nie wiadomo czy tyle tym autem zrobisz oczywiście ja nic nie sugeruje, mówię dla przykładu. to jest sprawa do przemyślenia
no ja rozumiem.. narazie musi być za 30 zł.. może następny będzie ten za 100 Simoty.. Chce pojezdzić nim tak do 200.000 tys.
A ile na chwile obecną masz?
Jak Wy tak liczycie koszty filtrów to nie chcę wiedzieć co wkładacie za części do auta jak coś padnie.