Czesc koledzy jestem na forum od 2009 roku i chcialem sie przywitac:) posiadalem punto 1.4 T teraz posiadam Peugeota 206 s16 i Fiata Bravo 2
To jest widok strony w wersji do druku
Czesc koledzy jestem na forum od 2009 roku i chcialem sie przywitac:) posiadalem punto 1.4 T teraz posiadam Peugeota 206 s16 i Fiata Bravo 2
Witam wszystkich na forum.
Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam. Pozdrawiam miłośników Fiata BRAVA.
Witajcie,
Do 2000r roku posiadaliśmy fiata 125p z 74r który w naszej rodzinie był od 79 roku . Fiat przeszedł sporo napraw z racji iż w tamtych latach łatwo o te auto nie było.
Mój tata kupił go z rozbitym przodem. Naprawił go ale w 84 roku dokonał przekładki karoserii. Co było powodem takiej czynności nie pamiętam, zbyt młody jeszcze byłem. W nowej budzie fiat służył nam do 2000 roku . Zawsze można było na niego liczyć i nigdy nas nie zawiódł oraz zawsze dowiózł do celu. Kiedy uznaliśmy, że już się go pozbywamy, co było ogromnym błędem , to w dzień sprzedaży gdy auto opuszczało nasze podwórko z nowym właścicielem za kierownicą łza w oku i ból w sercu został zapamiętany przeze mnie chyba już do końca życia. Sentyment pozostał.
Ostatnio znalazłem na strychu szyby do fiata 125p . Jak jest ktoś komu się przydadzą to chętnie odstąpimy.
Pozdrawiam maniaków motoryzacyjnych :)
Witam wszystkich Klubowiczów. Jestem od niedawna użytkownikiem fiata croma z silnikiem 1,9JTD 150KM.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich :) Jestem tu nowy, jako posiadacz Pandy 1.1 :)
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy najlepszego samochodu: Fiat :)
Cześć jestem Radek i jestem anonimowym Fiatoholikiem :) miło mi wkroczyć w wasze progi. kilka dni temu uzależniłem się od mojego nowego nabytku jakim jest fiat STILO GT 2.4 20V.
Witam wszystkich fanów fiata :)
Witam serdecznie wszystkich sympatyków Fiata ,jestem nowy nie dawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Bravo ,zaczynam czytać powoli wszystkie tematy , pozdrawiam i do zobaczenia :-)
Witam wszystkich, fajnie że są ludzie co chcą tu pomóc:) ja sam ma 2 fiaciki Punto 2 i Grande więc co wiem to pomogę. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i jak zdarzyłem zauważyć jedynym posiadaczem Alfy 146 z silnikiem Boxera :)
Witam wszystkich posiadaczy samochodów na eF co nie ulegli polskim stereotypom, że nie kupuje się samochodów na F i francuskich.:smile:
witam wszystkich pozdrawiam
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam :)