Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem Sieny 1,6, którą próbuję robić sam więc czasem mogę pomóc jak i potrzebować pomocy :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem Sieny 1,6, którą próbuję robić sam więc czasem mogę pomóc jak i potrzebować pomocy :)
Witam wszystkich. Autko jakie posiadam to Fiat Uno "Siwy" 1.0 i.e
Pozdrawiam Wszystkich 8)
Witamy nowych użytkowników :partyman:
To i ja się witam z pokładu Bravy 1.9 jtd :)
witam Marcin z Ustronia, punciak II 1.2 16V :)
Witam
Jeżdżę Seicento 0.9 benzyna+LPG 2000r
Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów
Powitac wszystkich nowych. Życze bezawaryjnosci oraz czynnego udzialu w forum :dresik:
Ja też witam wszystkichCytat:
Napisał miszko
siema Michał z Płocka fiat bravo 1.9 td 100 pzdr
Siemka :) Część ludu z forum zapewne mnie dobrze zna :lalala:
Również chciałbym się przywitać, nie właściciel ale współ-użytkownik Stilo.
Witam wszystkich forumowiczów jestem na tym forum świeżakiem a od 2 lat szczęśliwym posiadaczem fiata palio 1.2 16V
W miare możliwości służę skromnym doświadczeniem i liczę na pomoc z waszej strony
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam. Od trzech lat jestem posiadaczem Multipli, a od wczoraj także Palio 1,2 8v. Wszystkiego dobrego. Wojtek.
Witam wszystkich serdecznie. Mam Seicento 1.1 sporting... Pozdrawiam.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow jestem świeżak hehe posiadam Bravo 1,9 JTD :) od nie dawna wiec wiele nie wiem na temat tego auta ale mysle ze z czasem dzieki forum bedzie coraz lepiej:) pozdrawiam wszystkkich:D
Wita wszystkich posiadacz Grande Kropka :)
Witam wszystkich...
niedawno przywiozłem Fiata Ducato MAXI 2.8 idTD.
Baaaardzo fajne autko, silnik bardzo fajnie chodzi, przełożenia i ogólnie prowadzenie są bardzooo pozytywne...
Jestem bardzo zaskoczony tym samochodem...
Nawet nazywam go pieszczotliwie Ducatti, bo 2.8 TD wymiataaa 8)
Witam wszystkich :!:
[kom:38608ca273] Nie pisz duzymi literami, bo tu oznacza on krzyk ! [/kom:38608ca273]
Witam forumfiat:)
Witam fiatowców swiatowców :lol: