To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Mi się nie podoba, że dziś zaczęły obroty falować na jałowym takie skoki 900 (gdzieś tyle jest jałowy chyba) - 1200 RPM póki nie przygazowałem. Po czym słyszę jak coś rzęzi jakby w okolicy rozrządu. Parę dni temu za to jakby że dwie sekundy dłużej kręcił przy odpalaniu niż zwykle. Kurcze jeszcze 10kkm nie zrobiłem...
Mi w zeszlym roku falowal, zrobili adaptacje przepustnicy i polecili zmienic stacje benzynowa. Teraz tankuje na shellu i nie mam problemu, na razie...
-
@andijaw, nie chcę krakać, ale z profilu wynika, że jesteś z trójmiasta tak jak FP, i być może Twoje Tipo zaraziło się usterkami o tamtego :lol:
-
Tylko, że mój nie jest w gazie, a paliwo tylko Orlen i Shell. To co w baku to Shell. Zobaczę czy się będzie powtarzać. Na razie to się stało dwa razy tylko wczoraj.
-
Nie podoba mi się, że kamery nie można wyłączyć przy cofaniu, czasem jest nieprzydatna i wolę jechać na lusterka, a ekran tylko oślepia
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Ekranu w trybie cofania nie mozna wylaczyc przyciskiem?
-
Mozna wcisnąć X w prawym gornym rogu
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Aż jutro sprawdzę [emoji23]
Wydaje mi się, że "x" mi się pojawia jak zrzucę wsteczny, mam ustaeione by się od razu nie wyłączała [emoji16]
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Ekranu w trybie cofania nie mozna wylaczyc przyciskiem?
Nie, jak mazz wyłączony i wrzucisz wsyeczny to odpala obraz
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
X pojawia się w momencie wyłączenia wstecznego, gdy włączona jest opcja opóźnionego wyłączenia kamery.
-
-
Wylaczenie X tak naprawde tylko zaczernia ekran, a jego podswietlenie dziala nadal. Szkoda ze na prawde nie mozna go na chwile wylaczyc...
-
Ustaw podświetlenie na 1 lub 2 a nie na 7 w nocy to nie będzie cię razić ...jeżeli dalej będzie za jasno to możesz nacisnąć magiczny przycisk (wyłącz) radio .... a jeżeli dalej będzie za jasno możesz złapać oburącz za ekran mocno szarpnąć i wyrwać to ustrojstwo i wywalić za okno ;-P sam wybierz wersję która cie usatysfakcjonuje.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Ustaw podświetlenie na 1 lub 2 a nie na 7 w nocy to nie będzie cię razić ...jeżeli dalej będzie za jasno to możesz nacisnąć magiczny przycisk (wyłącz) radio .... a jeżeli dalej będzie za jasno możesz złapać oburącz za ekran mocno szarpnąć i wyrwać to ustrojstwo i wywalić za okno ;-P sam wybierz wersję która cie usatysfakcjonuje.
1. Nie mam na 7 [emoji4]
2. Wyłączanie radia nie działa, kamera się załącza [emoji4]
3. Proszę wyrwij swoje i opisz wrażenia [emoji2]
-
Szary to już nie mam pomysłu jak ci pomóc ... :-)
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Szary to już nie mam pomysłu jak ci pomóc ... :-)
Mozna jeszcze kawalek kartonu wyciac i sobie zaslaniac haha