Witam wszystkich
:lol:
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
:lol:
witam klubowiczów
Witam wszystkich, niedługo będę śmigał Tipo. Pozdrawiam
Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem fiata Bravo 1.4 T-jet. Myśle, że bede miał z niego tyle radości co z każdego fiata jakiego miałem do tej pory
Hej, witam wszystkich ;)
Witam wszystkich, jestem posiadaczem Grande Kropki z 2006r , 1.4 V16 w wersji Dynamic :)
pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów!
Witam wszystkich Fiatowiczów :smile:
Jestem posiadaczem Fiata Bravo 1,4 16V 90 kM z 2007 rocznika. Bardzo lubię samodzielne naprawy auta i mam nadzieję na wymianę informacji. Wszystkie auta, które posiadałem były Fiatami :smile:. Kolejno: 126P, Seicento, Punto II, Panda, a teraz Bravo
Cześć wszystkim.
Moja przygoda z KROPKIEM zaczęła się dwa tygodnie temu. Po prostu była okazja :wink:
Na co dzień jeżdżę VB a teraz dopieszczam fiacika.
Cześć, co prawda autko odbiorę październik/listopad ale już jestem. :-)
Witam wszystkich !
Witam wszystkich fiatowów
Witam wszystkich Fiatowiczów;-)
Witam wszystkich! Najbardziej gorąco miłośników Fiata Stilo:-)
Cześć!
Miłością do włoskich samochodów zaraził mnie mój mąż.
Mam Fiata Stilo kombi 1.9 JTD, mamy w domu też Alfę Romeo 147. Stilo chcemy niedługo zamienić na Lancię Deltę.
W naszej historii mieliśmy niebywałą przyjemność jeździć: Stilo w kombi (obecne jest drugie), Alfą 147 (ta obecna tez jest druga), a także Alfą 166, 156, 159, 146...
Nie wiem czy wszystkie pamiętam;)
Nie używałam forum od 8 lat a wcześniej tez zaledwie kilka razy - w razie błędów i dziwnych wiadomości liczę na wyrozumiałość;)
Pozdrawiam wszystkich!
Witam serdecznie wszystkich !!!
Posiadam Fiata Ducato 2.0 JTD,
To jest mój wół roboczy który niestety ostatnio odmawia posłuszeństwa, dlatego będę szukał pomocy na Forum
Pozdrawiam
Witam od niedawna jestem posiadaczem fiata sedici i myślę że sporo mogę się na jego temat dowiedzieć na tym forum
Witam, po raz pierwszy na tym forum. Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Witam wszystkich i pozdrawiam :D