witam wszystkich ;)
jestem nowym uzytkownikiem forum, i zaraz bede takze uzytkownikiem FIATA :D mam nadzieje ze bedzie sie nam razem dobrze pisalo :)
pozdrowka
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich ;)
jestem nowym uzytkownikiem forum, i zaraz bede takze uzytkownikiem FIATA :D mam nadzieje ze bedzie sie nam razem dobrze pisalo :)
pozdrowka
Witam posiadaczy fiatów a szczególnie grande punto 1.9 jtd
Witam serdecznie
Witamy serdecznie nowych użytkowników i zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum :)
Witam wszystkich milucho i cieplucho proszę o odpowiednią krytykę moich wypowiedzi jestem tu nowy postaram się dostosować jak najlepiej do regulaminu :) Elos ziomki :)
Witam,dzień dobry,cześć....
Witam wszystkich użytkowników samochodów włoskich :lol:
Witam wszystkich serdecznie.
Witam wszystkich Puntomaniaków
witam was bardzo serdecznie jestem tutaj jak widzicie nowy:) bede się udzielać jak tylko będe mogł:) pozdrawiam wszystkich a szczególnie z ŁODZI:)
Cześć wszystkim!! Fiatomaniakom :)
WITAJCIE WSZYSCY MANIACY FIACIKÓW.
BARDZO MIŁO WAS POWITAĆ.
Witam Wszystkich serdecznie. Mam nadzieje ze uzyskam tu wiele ciekawych porad itp...
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem pięknej Marysii.
Więc prosze nie bic jak palne jakies głupstwo na forum, ale ja sie dopiero ucze.
[kom:2157d649ad] Nie pisz duzymi literami, bo tu oznacza on krzyk [/kom:2157d649ad]
Witam, witam, wszystkich użytkowników FIATów. W najbliższych dniach zamierzam stać się posiadaczem jednego z modeli tej marki :) Mam nadzieję, że znajdę tu wiele pomocnych informacji dotyczących eksploatacji nowego samochodu. Pozdrawiam.
Czesc Wam. Jestem szczesliwym posiadaczem Marei 1.8 16V, prawo jazdy posiadam od 3 miesiecy i od tego czasu zaczełem interesowac sie samochodami. Więc dopiero uczę się nigdy wczesniej nie miałem stycznosci z samochodami bezposrednio ;P Ale mam zapal i chłone wiedzę a to jest chyba najwazniejsze. ;)
Witam wszystkich :)
Od listopada jestem posiadaczem fiata stilo 1,6 16V 3d. Wcześniej jeździłem cinquecento 0,7 i nie mogę powiedzieć na jego temat złego słowa, mam nadzieję, że podobnie będzie ze stilo. Wiosną przesiadam się na 2 koła z silnikiem i kręcę nimi więcej kilometrów do późnej jesieni, niż samochodem przez cały rok ;)
Pozdrawiam :)
Hej mam fiata uno silniczek 1.0 szukam do niego książki naprawczej w pdf do silnika 1.0
Daniellog13 Tu masz rzeczy do UNO w Naszym Dziale Download http://fiatforum.com.pl/downloads.htm?cat=11
Witam wszystkich forumowiczów fiatforum.com.pl !!