wiesz w tym kraju ludzie po studiach robią przy taśmie to chore... A na jakie stanowisko aplikowałeś?
To jest widok strony w wersji do druku
Znów źle działa cytowanie.. ehh poprawiłem :/Cytat:
Napisał danielciagala
Załącznik 2414 No tak na wszystko trzeba sobie zasłużyć :confused:
Ja byłem na testach policyjnych jakiś czas temu...
Wiesz zdałem test wiedzy i gościu oblał mnie ( nie uwierzysz ) na teście sprawnościowym :P hehe siłka od prawi 5 lat , sztuki walki itp a koleś mnie oblał bo mi sie ręka ześlizgnęła z maty jak robiłem przewrót w tył ( mokra od potu :-/ ) Wkurzylo mnie to i stwierdziłem że więcej tam nie pojade :D A poza tym jak ja się starałem to było prawie 1000 osób na jedno miejsce, a byli tam goście co podchodzili juz nasty raz do tych testów i wiedzieli juz co i jak. Od tamtego czasu dałem sobie spokój nie będe się stresował :P
Generalnie wiesz test wiedzy banalny, sprawnoścówka też prościutka ( nim miałem zrobić próbe, zrobiłem na rozgrzewce dwa razy tor przeszkód czego koleś nie widział :-/ ) A co do reszty to ci niestety nie doradze. Ale z tego co goście mówili to trzeba poprstu uważać co sie mówi.
a ja? po odebraniu nowych blach oczywiście chciałam je jak najszybciej umieścić na swoim miejscu, ale przy demontażu starych połamałam ząbki od zatrzasków ramek tych plastikowych..bo je ściągnełam na chama:D tak to jest jak się człowiek spieszy :P
no to mina ale chyba w stolicy to lepiej walić na wkręty bo inaczej to się zaraz komuś przydadzą
A ja siedząc w pewnym temacie od jakiegoś czasu wpadłem na takie cosik:
KOMPLETNA INSTALACJA WODOROWA HHO (2047387354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wie ktoś do czego służy instalacja wodorowa HHO ?
Ktoś ją może ma ?
A więc ,jest to instalacja która może zmniejszyć zużycie paliwa nawet do 50% - tracąc przy tym tylko trochę większą ilość wody, ale co tu porównywać cenę paliwa a wody... - taka instalacja może być podłączona do silnika Diesla,Benzyniaka, jak i LPG :)
Dobry sposób na zaoszczędzenie, noo teraz nie zaoszczędzimy przy takich mrozach bo to będzie przy zimnej pogodzie miało słabą skuteczność - woda musi się nagrzać do danej temperatury.
Tutaj temat gdzie stworzyłem na forum muzycznym, myślę że niema problemów że tutaj to wrzuciłem ?
Silnik na wodę i paliwo+ Silnik 1.3 o mocy 230KM. - Forum 4CLUBBERS.PL
Tu link video gdzie pokazane jest jak dokładnie to działa:
http://www.youtube.com/watch?v=hN-i7...layer_embedded
Jeśli nie w tym temacie, to prosze przerzucić post lub usunąć :)
Mi kiedyś zapieprzyli przy Renault 19 a po dwóch tygodniach okazało się że gościu 300km dalej zatankował sobie samochód za 300zł.Jak dostałem nowe to w ramkę a potem wiertarka i długie nity zrywalne i metalowe podkładki od wewnątrz.
Memciu zobacz tu pierwszy link w moim poście;http://fiatklubpolska.pl/na-luzie-po...natywne-13960/ http://www.hho-generator.com/forum/ Drugi link masz forum.HHO rozbijasz wodę na wodór i tlen i spalasz w silniku.Miałem to w Bravie można zaoszczędzić 2-3 litry/100km przynajmniej mi się tyle udało ale warunek to dobry alternator i dobra instalacja HHO.
będą nity ale to już jutro :P
Ja przy policji zakładałem pierwsze tablice :D miałem uszkodzoną ramkę i dałem tablice za szybę, doczepili się do tego, ale i tak po dojechaniu do domu wkręty i przykręciłem, przynajmniej jest pewność że ciężej złodziejowi ukraść i że przypadkiem nie zgubię.
Co do HHO, to ciekawa sprrawa, w dieslu by napewno się to opłacało.
juz kiedyś wrzucałem o tej instalacji cos do działu allegro chyba. ale to nie daje efektów 50% a mniejsze ale nawet te 20 % to już coś