witam wszystkich miłosników FIATÓW
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich miłosników FIATÓW
Witam wszystkich nowych forumowiczów :zgoda: :dlon:
witam:):):):)
Witam na forum, moje auto to jak w nicku ARGENTA, między innymi lanciami :)
Pozdrawiam z Krakowa
FIAT Bravo 1,6 od 100000 zagazowany
Bilsteiny B12, ogrzewanie postojowe, OZ z PZERO. kierownica MOMO
przy 300000 sprzedany.... z żalem bo świetnie sie spisywał.
Aktualnie FIAT BRAVO !.9 150KM wersja SPORT
Cześć , mam na imię Asia , jestem z Zielonej Góry (prawie) i nie mam Fiata ;) Mam inne auta , a na forum motoryzacyjnym jestem dlatego , aby poczytać i czegoś się nauczyć ;) Chociaż nieskromnie przyznam się , że wiem niemało :D Dlaczego Fiat ? Nie wiem ... Przypadek .. Kiedyś miałam malucha . Działał na trzonek od miotły ;) Poza tym ostatnio miałam wybór pomiędzy Seatem , a Brava .. A do tego dodając dzisiejsze piwo z pierwszym grillem i oto macie gadułę na forum :D Póki co , poprzyglądam się , bo banów ostatnio coś sporawo zaliczam i jakoś zagrzać miejsca nie mogę , ehehhehehhee :) Pozdrawiam wszystkich :)
Witam wszystkich forumówiczów wyszczególniając posiadaczy fiatów CC 700 z gaźnikiem Aisana ;-p!!
Witam, mam od niedawna Maree Weekend 125TD, jest to mój pierwszy diesel, zobaczymy czy się do niego przekonam
Witam wszystkich użytkowników Fiatów !!! :D
Witam wszystkich serdecznie. :P
Witam wszystkich serdecznie - jestem tu nowy ;D
Witam wszystkich posiadaczy 4 kółek ;)
jhestem nowy tutaj na forum ale od kilku ładny kilometrów poruszam się srebrzystym Uniakiem;) zdjęć nie wrzócam jeszcze teraz, bo już spać się chcę, ale przy najbliższej okazji nadrobię to ;)
Witam wszystkich formumowiczów zwłaszcza posiadaczy Marysiek :D
ElomoTo xD PozDrawiam Wszystkich Forumowiczów ;) Fiat WszysTko Wart xD
Witam wszystkich uytkownik forum. Jestem tu nowy, posiadam Fiata Sedici 1.9JTD Multijet - wcześniej szczęśliwy posiadacz CROMCI 2.0.
[size=2][ Dodano: 2009-04-21, 12:53 ][/size]