To jest widok strony w wersji do druku
-
Przymrozki się pojawiły i znowu wskazówki w zegarach mi wariują :roll:
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Przymrozki się pojawiły i znowu wskazówki w zegarach mi wariują :roll:
Radio wylącza ci się po zgaszeniu silnika? Ja w zeszłym roku raz miałem tak gdy zostawilem radio wlaczone na 20 minut. Gdy wylaczam od razu po zgaszeniu to jest ok.
Akumulator moze doładowac?
-
Nieco dziwne pytanie. Czy Tipo pokazuje ujemne temperatury na desce? Mialem wrazenie ze dzis bylo ponizej zera a pokazywalo +1. Nie jest tak czasem, ze -1 to +1? Nawet letni plyn do spryskiwaczy zamarzl :-)
-
Cytat:
Napisał
Wili23
Nieco dziwne pytanie. Czy Tipo pokazuje ujemne temperatury na desce? Mialem wrazenie ze dzis bylo ponizej zera a pokazywalo +1. Nie jest tak czasem, ze -1 to +1? Nawet letni plyn do spryskiwaczy zamarzl :-)
-1<>+1 i tak jest w każdym samochodzie. Wrażenie temperaturowe można mieć zupełnie inne do tego co jest w rzeczywistości. Żeby letni płyn do spryskiwaczy zamarzł musi być przynajmiej -5stC, chyba że jakieś dziadostwo się wleje.
-
Cytat:
Napisał
Wili23
Normalnie pokazuje -, wrazenie nizszej temperatury powoduje wiatr, wilgotnosc powietrza itp itd. Mimo ze na termometrze jest +2 temperatura ODCZUWALNA moze byc nizsza.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Radio wylącza ci się po zgaszeniu silnika? Ja w zeszłym roku raz miałem tak gdy zostawilem radio wlaczone na 20 minut. Gdy wylaczam od razu po zgaszeniu to jest ok.
Radio mi się wyłącza po zgaszeniu samochodu.
Robię krótkie trasy po mieście i aku niedoładowane. Muszę go podłączyć do prądu :)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
W ustawieniach można ustawić opóźnione wyłączanie po 20 minutach albo razem z zapłonem. Każdy ma tak jak ustawi.
-
Cytat:
Napisał
lanki
W ustawieniach można ustawić opóźnione wyłączanie po 20 minutach albo razem z zapłonem. Każdy ma tak jak ustawi.
Toż napisał, że zostawił włączone na 20 minut...
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
lanki
w ustawieniach można ustawić opóźnione wyłączanie po 20 minutach albo razem z zapłonem. Każdy ma tak jak ustawi.
Brawo Szerloku...technika czytania ze zrozumieniem cieżka do opanowania jest...ale opanuje ją ten który dużo treningu w to włoży...
~Master Yoda.
-
A u mnie teraz przestały wariować wskaźniki przy odpalaniu. Pokazuje 1 stopień na komputerze. Rok temu zawsze wariowały. Nie doładowywalem aku w ogóle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
A u mnie teraz przestały wariować wskaźniki przy odpalaniu. Pokazuje 1 stopień na komputerze. Rok temu zawsze wariowały. Nie doładowywalem aku w ogóle.
;-);-) Poczekaj, poczekaj wszystko powróci....
-
Cytat:
Napisał
jacek2
;-);-) Poczekaj, poczekaj wszystko powróci....
Dziś -1 i nie wariują zegary przy odpalaniu ;) poczekamy zobaczymy.
-
Bo aku sam się doladowal w czasie jazdy...
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Bo aku sam się doladowal w czasie jazdy...
Tak, ale rok temu tez tak wsiadałem i jeździłem i zawsze wskaźniki szły w dół a teraz spokój. Dotyk Anioła czy jak? ;)
-
Rok temu był świeżo po zakupie niejezdzony zanadto a przez rok się w koncu doladowal... albo to albo cud albo, tfu tfu, to jeszcze wróci...