hehe dziękuję ;) W temacie mojego auta są fotki jak to panowie założyli ;) Puki co jest pozytywnie..
To jest widok strony w wersji do druku
dorobiłem dziś klucz do auta. stary jest tak ściuchrany, że nadaje się jedynie jako kluczyk awaryjny. przekręcenie stacyjki często wymagało kilkusekundowej gimnastyki. teraz jest git majonez. nowy kluczyk trochę haczy we wlewie paliwa, ale na pewno się jeszcze dotrze. koszt imprezy 120 zł.
ja też wtedy co montowałem centralny od razu dorobiłem kluczyk w scyzoryku :D bo tamten poprzedni wyglądał jakby przeszedł wojnę i sypał się w rekach dosłownie :) swoją drogą słabe strasznie te kluczyki do starszych fiatów, szybko się rozpadają :D
Ja tam mam jeszcze wszystkie ori :D
witam. czy ktoś z was ma dostęp do używanych części do fiatów w bardzo dobrym stanie??
chodzi mi o przedni zderzak do bravo II w kolorze czarny metalik tylko taki żebym go malować nie musiał i trójkątne zaślepki przy lusterkach.
Jakieś bum czy coś?
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
ktoś trochę mi go załatwił i nadaje się do malowania a za te 300 zł to można pod kolor już kupić więc po co malować :D
Pozostaje tylko na szrotach szukać..
i tu jest problem. w mojej okolicy większość części na szrotach to VW. dlatego na forum pytam. a trafienie zderzaka w kolorze czarny metalik to już wogóle graniczy z cudem
W mojej okolicy to specjalnie szrotów nawet nie ma ;) Jest gdzieś za Barcinem podobno ale to też kawałek ode mnie i nigdy tam nie byłem..
Ja popatrze u mnie, ale to dopiero jak wroce.
Dzisiaj sobie Jastrzębią Gorę zwiedzalismy.
no nic napisałem do allegrowicza który specjalizuje się we włoszczyźnie i juz trochę od niego rzeczy kupiłem. zobaczymy co napisze
a ja dzisiaj odkrecilem u siebie podszybie. Staralem sie sprawdzic czy wszystko drozne. Woda sciekala bez problemu - moze troszeczke bylo tam lisci...zobacze przy najblizszej okazji czy dalej bedzie zaciekalo mi jakims cudem na wycieraczke..
krótka piłka. co sądzicie o takim radyjku dla laski do Pandy
RADIO OVERMAX USB SD MMC CD CD-RW MP3 WMA 24m GW (2387653026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
?
Twojej laski? Dorzuć 50zł i kup jakiegoś pioner'a ;) A Twoja nie jeździła Peugeotem? ;)
moja ma Peugeota. koleżanka w pracy ma Pandzie :)
Chcesz mieć dobre "stosunki" z koleżanką to kup coś firmowego ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
"stosunki" z koleżankami to ja mam bardzo dobre :) koleżanka chce radia, żeby słuchać radia. niekoniecznie CD, niekoniecznie MP3. namierzyła wczoraj w MM jaką MANTĘ za 130 zł. niestety bez RDS. prezentuje się koszmarnie. ten OVERMAX wygląda przy nim jak high-end ;)
Mantę to radzę omijać szerooookim łukiem bo badziew nie przeciętny :!:
A ja wczoraj znalazłem parę minut wolnego i po dłuższym czasie wreszcie umyłem Maryśkę.Na sprzątanie zabrakło jednak czasu :roll:
Jeśli chodzi o radio to lepiej dać te 50zł więcej i kupić coś z Clariona,Alpine Pioneer,Kenwood albo JVC.
Czyli coś co jest znaną marką pomijając Sony, LG - te marki mają słabą jakość dźwięku.