U mnie to samo, w zeszłym roku zgłaszałem, klasyczne zapocenie, oczywiscie stwierdzili, że jest Ok (przegląd techniczny po roku też był OK u diagnosty) teraz wymieniałem koła wyglądało tak samo
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
pmedela no to super sprawa - tutaj to raczej plastiki z warstwą która koło prawdziwego chromo nawet nie stała.
Pytałem się dzisiaj w ASO o wymianę tych amortyzatorów w ramach rozszerzonej gwarancji i dowiedziałem się, że nie da rady. Nie puści ich system komputerowy.
Tak więc zostało mi tylko jeździć i obserwować :cool:
I ja wczoraj przy wymianie kół zauważyłem ze lewy tył mokry amor... zobaczymy co wyjdzie na skp... jak przyjdą ledy to po montażu tam pojadę sprawdzić ustawienie i przy okazji poproszę o przetrzepanie zawieszenia...
Korzystając z ładnej pogody i chwili wolnego zmieniłem kółka na letnie, zamontowałem podłokietnik i założyłem pokrowce...
Załącznik 37823
Załącznik 37824
Załącznik 37825
Załącznik 37826
Załącznik 37827
Alkantara pod wpływem światła zmienia kolor na zdjęciu, w rzeczywistości jest czarna..
Podłokietnik oryginalny kupiony na allegro z rozbitka
pomyłka... kupiony na olx
Gdzie kupowałeś/zamawiałeś pokrowce ?
Wyglądają interesująco.
Pokrowce zamówiłem w firmie Mirex II. To ekoskóra i alkantara. Do poprzedniego auta też zamawiałem w tej firmie.
Materiał, szycie i dopasowanie perfekcyjne.
Z wysyłką kosztowało mnie to 521 zł.
Załącznik 37828
Wysłałem do nich tą fotkę (z konfiguratora fiata tipo) i napisałem żeby uszyli jak najbardziej zbliżone do fotki.
Tylko środek oparcia i siedziska chcę z alkantary.
Nie wydaje mi się aby tak ładnie wyszło szyjąc na oko. Ja bym sobie może jakiś czerwony akcent zrobił biorąc pod uwagę że mam czerwony lakier.
Masz jakieś namiary może stronka www do nich?
Przeciez oni mają wymiary z Tipo i z innych aut, zdjęcie miało służyć tylko pokazaniu wzoru
Dokładnie nic nie było na "oko".
Na ich stronie mają ofertę z dostępnymi modelami aut. Ja wysłałem fotkę aby wiedzieli jakich przeszyć na fotelach oczekuję.
Producent pokrowców samochodowych w Czersku ? Mirex II
Są też na facebooku
Link do strony powyżej
Do czerwonego lakieru możesz wykonać sobie przeszycia czerwoną nicią, chyba że chciałbyś pójść odważniej...
Sotapl ściągnij sobie folię z uchwytu od fotela :)
No po dwóch latach jazdy autem pasowałoby pozbyć się folii... :)
Ta folia powinna być zdjęta w aso przed wydaniem auta...
Sotopal jak długo czekałeś od zamówienia do otrzymania pokrowców?
Zamówiłem mailowo we wtorek 31.03 a w środę 08.04 przywiózł je kurier. Na etapie zamówienia zostałem poinformowany że potrwa to do półtora tygodnia. Także wyrobili się wcześniej :)