To jest widok strony w wersji do druku
-
A przypadkiem w radio nie można przestawić czasu zwłoki gaśnięcia lampki wewnątrz na dłuższy? wydaje mi się że się tam na to natknąłem....
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Co znaczy "szybko"?
Mniej więcej tyle ile po zamknięciu drzwi.
-
Cytat:
Napisał
jacek2
A przypadkiem w radio nie można przestawić czasu zwłoki gaśnięcia lampki wewnątrz na dłuższy? wydaje mi się że się tam na to natknąłem....
Nie ma takiej opcji. Po zamknięciu drzwi gasną po około 20s przy wyłączonym zapłonie, przy włączonym od razu, przy otwartych przy wyłączonym zapłonie jak dobrze pamiętam około 3 minut (tu mogę się mylić), w obu autkach tak mam. Zabezpieczenie przed przypadkowym pozostawieniem włączonego oświetlenia wewnątrz około 20 minut.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
szutawaldemar
Mniej więcej tyle ile po zamknięciu drzwi.
Trochę za krótko.
-
Małe sprostowanie zamieszczam. Oczywiscie gdy tylne drzwi otworze to zapala sie oswietlenie. Sytuacja wyglada tak:
Auto zgaszone, otwarte z kluczyka, wsadzam syna z tylu za pasazerem , lampki sie zapalaja, w tym czasie wsiada żonka z przodu jako pasazer, zamyka swoje drzwi i lampki gasna a ja po ciemku zapinam Gluta i to mnie denerwuje xD
-
Nawek z lampek trzeba sie doktoryzować ;-).
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Małe sprostowanie zamieszczam. Oczywiscie gdy tylne drzwi otworze to zapala sie oswietlenie. Sytuacja wyglada tak:
Auto zgaszone, otwarte z kluczyka, wsadzam syna z tylu za pasazerem , lampki sie zapalaja, w tym czasie wsiada żonka z przodu jako pasazer, zamyka swoje drzwi i lampki gasna a ja po ciemku zapinam Gluta i to mnie denerwuje xD
No to cos masz nie tak
Ja mam tak ze świecą tyle ile drzwi otwarte - sw lounge
-
Cytat:
Napisał
Gomez405
No to cos masz nie tak
Ja mam tak ze świecą tyle ile drzwi otwarte - sw lounge
Pod warunkiem, że otwarte do 3 minut.
-
Może tego aż tak nie sprawdzałem. Ale 3 minuty to chyba sporo żeby ogarnąć dzieciaka.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
U mnie w SW na lampce z tyłu jest przełącznik 3 pozycyjny taki jak na przedniej i można sobie tą lampkę włączyć na stałe.
-
U mnie tez jest ten przelacznik ale nie chodzi o to zeby caly czas sie palila. Ciekawe czemu przednie drzwi wymuszaja zgaszenie lampek po mimo otwartych tylnych.
-
Cytat:
Napisał
Gomez405
Może tego aż tak nie sprawdzałem. Ale 3 minuty to chyba sporo żeby ogarnąć dzieciaka.
Czasem to dużo a czasem skandalicznie za krótko ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
U mnie tez jest ten przelacznik ale nie chodzi o to zeby caly czas sie palila. Ciekawe czemu przednie drzwi wymuszaja zgaszenie lampek po mimo otwartych tylnych.
Tak jak pisałem mam sw i wczoraj dla testu otworzyłem drzwi tył drzwi przód otworzyłem i zamknąłem jak by ktoś wsiadł wytrzepalem dywanik gumowy ułożyłem na podłodze zamknąłem tylne drzwi i światło zgasło po 10 sek
-
Masz 2018 i pewnie nowsza wersja softu... to i działa jak nalezy...
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
To nie rozumiem twojego problemu ... narzekasz że światło ci gaśnie i ciemno ale go sobie nie włączysz ... bez komentarza.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
To nie rozumiem twojego problemu ... narzekasz że światło ci gaśnie i ciemno ale go sobie nie włączysz ... bez komentarza.
Nie po to mam wlaczone przy otwieraniu aby zapalac recznie, pomyśl...
Dzisiaj sprawdzilem jeszcze raz i gdy tylko tylne drzwi mam otwarte pali sie dlugo, nie chcialo mi sie mierzyc czasu. Gdy otworzylem przednie i zamknalem po chwili to swiatlo zgaslo mimo otwartych tylnych. Ciekawe czemu tak to zrobili.