Cześć,
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Grande Punto 1,9 jtd 130 km miło mi będzie z wymieniać z Wami moje opinie i spostrzeżenia.
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Grande Punto 1,9 jtd 130 km miło mi będzie z wymieniać z Wami moje opinie i spostrzeżenia.
Witam wszystkich, mam nadzieję że uda mi się pomóc jak i otrzymac pomoc w razie problemów.
Witam was WSZYSTKICH CZULE!
Witma,
Jestem tu nowy i mam na imie Hans,
Chcialbym odczytac usterki z mojego fiata
Z gory dziekuje wszystkim za pomoc.
Pozdr
,
H.
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich :)
Dzień dobry wszystkim forumowiczom :-)
Witam wszystkich, posiadam Fiata Seicento
Cześć,
ja mam na imię Rafał, mam ar 159 z 2005 i jednocześnie kocham i nienawidzę tego auta. Mam ogromny fun z jazdy ale że nie jestem mechanikiem to irytuje się kiedy coś się zaświecie w błędach a ja nie wiem co zrobić.
Cześć wszystkim. Jestem właścicielem Bravki 1.4 T-Jet 150 km w sporcie z 2010 roku. Pozdrawiam.
ciao sacra famiglia ;) bojówka AR z tej strony :)
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam.
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich.
Witam wszystkich
Cześć Siemano, newbie here :cool:
Ciao.
Sono nuovo e hanno una Fiat panda
Witam wszystkich! Jako ze zostałem posiadaczem bravo 1,6 multijet 120- szukam tutaj informacji o aucie...
Witam,
jestem posiadaczem Fiata Bravo II od niemal dwóch miesięcy. Silnik 1.6 105KM podobno z DPFem ale jak na razie wnioskuję to tylko z certyfikatu, że spełnia normę EURO 5. Co do pierwszych spostrzeżeń, to problemem była tylko wymiana filtra oleju. Mianowicie po wymianie, z obudowy ciekł olej. Filtr wymieniany dwukrotnie w odstępie kilku dni na produkt FILTRONa, z czego wnioskuję, że fabrycznie dodają za małą uszczelkę, bo to właśnie wymiana na O-Ring o większym przekroju dopiero załatwił sprawę. Poza tym niespodziewanym incydentem jak na razie jestem zachwycony. Poprzednim samochodem była Corsa C FL 1.3 CDTI (która też spełniła się w 100% jako autko dla studenta).
Wita, właściciel Fiata Sedici 1.6 z 2009!