Znajdziesz tam schematy. eLearn zawiera własnie takie informacje. Przydatne to jest naprawach.
Pytanie, a WKŁ wydawał publikacje do Twojego modelu?
To jest widok strony w wersji do druku
Znajdziesz tam schematy. eLearn zawiera własnie takie informacje. Przydatne to jest naprawach.
Pytanie, a WKŁ wydawał publikacje do Twojego modelu?
nie nikt sie nie odważył do kaczek wydac ksiązki z opisami i naprawami.... nawet chyba 2 tygodnie temu dzwoniłem to wKł i nawet nie ma w przygotowaniu.
Pozdrowienia dla wszystkich operatorów Fajnego, Innego, Autka Terenowego!!
witamy witamy :)
witam :zgoda: niewitanych
Witam nie witanych :zgoda: :nietoperz:
ja również wszystkich serdecznie witam :zgoda:
Witam Wszystkich i Pozdrawiam:D
przemoemo, witka :) jakiś znajomy nick masz :D
Witam Nowych Użytkowników na pięknym forum :mrgreen: :zgoda:
Dżem dobry ;)
Witam wszystkich. jestem nowym posiadaczem Fiacika Brawo 1.6 =LPg i starym użytkownikiem Tipo. POZDRAWIAM
sebap21, Witamy :zgoda:
No to doświadczenie z fiatami już masz :D
:zgoda: sebap21, mie2nio, przemoemo,
przemoemo, sebap21, mie2nio, :zgoda: :mrgreen:
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! jestem nowym uczestnikiem forum i świeżym właścielem autka marea 1.6 SX, 16V. Niestety niewiele jeszcze o nim wiem. Pierwsze wrażenia pozytywne. Obiecuję, że podzielę się swoimi wrażeniami oraz zdobywaną na bieżaco wiedzą nt. auta - może komuś się to przyda, tak jak mnie to co tu znalazłam. Jestem wdzięczna za to forum, bo jest tu opisanych parę ciekawych spraw związanych z mareą. Dziekuję autorom.
elipat, Witamy na forum :)
elipat, witmy :zgoda:
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! jestem nowym uczestnikiem forum i posiadaczem fiata cc 700. :)
witam wszystkich nie przywitanych przeze mnie i życze miłej współpracy z innymi członkami forum :zgoda: