Tak wczoraj zalozylem, po polerce szyby. Ale nie jezdzilem jeszcze.
To jest widok strony w wersji do druku
Tak wczoraj zalozylem, po polerce szyby. Ale nie jezdzilem jeszcze.
Ja znalazłem wycieraczki Oximo na Strefa kierowcy.pl Jeśli już użyjesz tych wycieraczek proszę daj znać jak się sprawują. Szukam już nowych do mojej kropki.
Dzisiaj uzywalem, bylo wszystko ok. Na poczatku kierowcy piszczala pod koniec biegu ale umylem szybe, przetarlem piora mikrofibra i bangla. Cos wiecej napisze po wiekszej ilosci km.
Witam.
Czy mógłby któryś z użytkowników tipo sw 1.4 95km/t-jet 120km podać masę własną pojazdu z dowodu rejestracyjnego?
Najlepiej do wersji lounge.
Informacji z Autocentrum.pl nie biorę pod uwagę, bo rzadko kiedy są poprawne jeżeli chodzi o ten parametr.
Tipo Sw 1.4tjet Lounge w dowodzie w poz. G--> 1305kg
tjet kombi LPG dowod 1320kg, homologacja 1440, waga prawdziwa 1448kg
Dzięki za informację.
Pytanie do użytkownikow 1.4 95 km
Po odpaleniu zimnego silnika(najlepiej po nocy) obroty w jakiej granicy sie utrzymuja?
U mnie po odpaleniu rano obroty w granicach 1100-1200 obr/min (tak przynajmniej pokazuje obrotomierz).....
U mnie podobnie w granicach 1100 1200
Dzieki Pany :) do piątku bujam sie seatem arona, jebnię*ie ma ten silniczek, w środku też całkiem przyjemnie :)
Z jakiej to okazji taka zmiana?
Jaki motor? Wrażenia z jazdy? Nawijaj.
Za duzo nie napisze bo km nie wiele, auto przyjemne, silnik 0.9l z turbo. Przyśpieszanie jest fajne, nie wiem ile koni ma ale najmniej jest 95 pozniej 115 i chyba 150. Wersja bogatsza, navi, klima dwustrefowa, dotykowy panel, czujniki przod i tyl, niestety bez kamery cofania, podswietlenie boczkow (ambiente) w dwoch kolorach. Fotele wygodne z pełną regulacja. Auto wielkosci miedzy ibiza a leonem, dosyc wysokie wnętrze , 4 dorosle osoby mysle ze komfortowo by jechaly. Bagaznik wiadomo mniejszy niz tipo . Najwieksze wrazenie zrobilo na mnie full led , przednie swiatla robia robote w ciemnosci. Zrobiłem kilka fotek
Załącznik 35304
Załącznik 35305
Załącznik 35306
Załącznik 35307
Załącznik 35308
Załącznik 35309
Załącznik 35310
Pomimo specyficznego dzwieku silnika i wibracji , mniejszych niz w logan mcv kupiłbym, całkiem sympatyczne autko.
Tam raczej siedzi silnik 1.0 a nie 0.9.
Masz racje, źle odczytałem z tabelki gdzie napisane było 999cm ;)
0,9 - zasugerowałeś się tym co ma w ofercie fiat. Coś chyba za dużo tego Fiata ;)