Tak, ten firmware nie jest do Ducato, bo temat jest o Tipo.
Jak rowniez całe to podforum dotyczy tipo.
Ten firmware jest tylko do Tipo.
To jest widok strony w wersji do druku
Tak, ten firmware nie jest do Ducato, bo temat jest o Tipo.
Jak rowniez całe to podforum dotyczy tipo.
Ten firmware jest tylko do Tipo.
Dzięki wielkie JackTheNight!
Wszystkiego NAJ w Nowym '23!
Witam czy wiadomo coś o nowszej wersji oprogramowania Uconnect 5 ? Planują dalej aktualizować to radyjko ?
Hi team, what is the latest firmware for tipo?
23.02.01.15
mihauu, najlepiej pobierz firmware 23.02.01.15, wypakuj, wgraj na pendriva i podłącz do auta.
Wtedy pokaże ci się okno i w nim informacja jaki masz obecny firmware i jaki jest na pendrive.
podrzuci ktoś link żeby pobrać najnowszą wersję ? Z góry dzięki :)
Dzięki Waszym zapisom w forum, dzisiaj zaktualizowałem soft radia w Tipku do wersji 23.02.01.15. Plik ZIP pobrałem z adresu zapodanego przez JackTheNight. Plik rozpakowany do głównego katalogu na pendrive i podłaczony do USB w Tipku. Po włączeniu radia na ekranie pokazała się informacja o aktualnej wersji. Po uruchomieniu pokazał się pasek postępu i do czasu pokazania info o sukcesie, ekran czerniał trzy razy. Ze stoperem w ręku, akcja trwała niecałe 12 minut. Po aktualizacji nie mam żadnych wrażeń pozytywnych i negatywnych. Jak było, tak jest.
Dzięki za pomoc.
Załącznik 42652
Załącznik 42653
hej, a jakiś link do tej najnowszej wersji gdzie pobrać możecie podesłać pozdrawiam ... 23.02.01.15
Hello. After installing version 23.02.01.15, the backup camera started not working properly. I installed the camera myself in 2020. It's not the original camera but it was working until this time. there was only occasional stuttering and image shifting. That's why I updated. Now sometimes it works, sometimes it doesn't. I took it off the car to see if the camera might be broken and tried it on the TV at home. It works without any problems.
W tym temacie podałem już link do pobrania, poszukaj sobie.
Nowa wersja: 23.3.67.12 3.2GB dla Uconnect 5
https://mopar.wetransfer.com/downloa...-FKdy7kycWZdkI
Załącznik 43153
Załącznik 43155
Załącznik 43154
Witam
Jakie wrażenia po aktualizacji radia?
Coś się poprawiło lub zmieniło?
Aktualizacja jest bezpieczna?
Aktualizowałeś na odpalonym silniku?
Proszę o odpowiedzi?
Pozdrawiam Paweł
Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
Skąd udało Ci się załatwić tą aktualizację?
Mój Tipo jest z 2018r. z radiem 5 cali bez nawigacji ale z bluetooth.
Czy ta aktualizacja będzie pasować?
Pozdrawiam Paweł
To jest aktualizacja wspólna dla radia 5 i 7 cali, do każdego modelu. Nie ważne czy masz navi czy nie, czy masz AA czy nie. Ta aktualizacja to taki kombajn.
Jeśli nie będzie pasować do radia to radio ci o tym powie i nie pozwoli zaktualizować.
A aktualizacje wrzucił kolega Ezequiel w tym poscie :
https://fiatklubpolska.pl/radio-i-na.../17#post434508
Dzięki Jack później zaktualizuje. Zobaczymy.