To będę musiał napisac do Fiata o ta osłonę
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
To będę musiał napisac do Fiata o ta osłonę
Wiecie co Panowie lenie z Was śmierdzące, że głowa boli. Napieprzacie na forum farmazony a nie chce Wam się poczytać postu od początku do końca. Temat był wałkowany w dwóch postach i szczegółowo opisane co i jak, szczególnie iż temat ja sam rozwijałem i pisałem do FCA.
Więc zamiast wymieniać się przypuszczeniami przeczytajcie coś od początku to będziecie wiedzieli jak postępować. Proszę.
Chciałbym podziękować osobom które rozpoczęły temat dziury ( bo pewnie do dnia dzisiejszego bym o tym nie wiedział ) a tak kontakt z Fca, później serwis 20 min. I osłona na swoim miejscu.âş
Nie ma sprawy
"Mam I Ja". Poznań - Wojciechowskiego, po interwencji FCA. Pozdrawiam tedybear.
Również dziękuje osobom które zaangażowały się w temat dziury, na 100 % bym nie wiedział że cos takiego istnieje albo bym pomyślał że TTTM. A tak to wczoraj kontakt z FCA a dziś najpierw telefon z Bielska a za godzinę od dealera że jak osłona się pojawi w serwisie to zapraszają na zamontowanie. Jeszcze raz dziękuje.
Tedy, ja również dziękuję, temat dziury rozkręcony tak, że teraz przy okazji przeglądu w ASO na moją prośbę od razu się tym zajęli, część już zamówiona. Kilka miesięcy temu, jak się zaczynała afera, to samo pytanie - wtedy robili wielkie oczy i udawali, że o niczym nie wiedzą.
Cała przyjemność po mojej stronie. Jak mogę to pomogę.
Również dołączam się do podziękowań dla Tediego. Brawo!!!
U mnie wszystko sprawnie załatwili w ASO Tarnow
cieszę się chłopaki
A jak dlugo czekaliscie na info z salonu od czasu pozytywnej informacji od FCA? Bo ja juz wysłałem maila 27.02dostalem odp z FCA i jak narazie cisza ze strony salonu
Kurde to jak to jest, mial byc to blad, a puszczaja dalej auta bez tej maty...
ktoś ma zdjęcie tego brakującego wygłuszenia, bo nie za bardzo mogę namierzyć pierwotny wątek
W piątek odebrałem Tipka i okazało się, że też nie ma tej osłony. Sprawdziłem wszystkie stojące w salonie i też nie miały. No ale brak wpisaliśmy w protokół ZO i mają mi ją przysłać. Oczywiście musiałem powiedzieć, że sprawa jest znana w FCA i chyba nie będziemy bawić się w mail'e.
A więc TeddyBear ode mnie też dzięki, bo sprawa będzie załatwiona pozytywnie.
do mnie dryndali i mam się umówić na konkret dzien na wymiane :D Dziękować Panie Tedy
Dziekuje Panowie za podziękowania - umówmy się gdzieś na dwa dni na wódkę i po sprawie :)
No i osłona na swoim miejscu :D
Załącznik 31555