To jest widok strony w wersji do druku
-
Będę się rozglądał.Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Trzeba bylo doplacic do malowania czujnikow w kolor nadwozia a nie jęczeć.
Chciałem żeby były w kolorze białym to nie malują , a białych seryjnie nie maja .... a dwa myślałem żeby może zamontowali je na pasku dolnym koloru czarnego [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
klodi87
Chciałem żeby były w kolorze białym to nie malują , a białych seryjnie nie maja .... a dwa myślałem żeby może zamontowali je na pasku dolnym koloru czarnego [emoji12]
Zestawów z białymi czujnikami jest pełno więc ja bym im powiedział żeby spierdalali (nieudolność takich ludzi jest powalająca)
Jedyne miejsce gdzie je można zamontować bez ściągania zderzaka (HB) to tuż nad czarnym paskiem (z tyłu jest stalowe wzmocnienie).
Lub dużo wyżej ale z dołu tam nie ma dostępu i albo trzeba ściągać albo byc na 100% pewnym miejsca żeby nie kolidowało z balchą pod spodem.
-
Cytat:
Napisał
klodi87
W kazdym nowym aucie zderzak ma zaznaczone miejsca w ktorych wiercic pod czujniki. Decydujac sie na inne miejsce trzeba miec dobrego fachowca zeby symetrycznie i prosto to zrobil.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
W kazdym nowym aucie zderzak ma zaznaczone miejsca w ktorych wiercic pod czujniki. Decydujac sie na inne miejsce trzeba miec dobrego fachowca zeby symetrycznie i prosto to zrobil.
Ok dzięki a jak i gdzie sprawdzić ? Gdzie to są te znaki ??
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
W kazdym nowym aucie zderzak ma zaznaczone miejsca w ktorych wiercic pod czujniki.
Chyba od wewnatrz bo na zewnątrz na pewno nie