Ma ktoś FiatECUScan w wersji komercyjnej ?
To jest widok strony w wersji do druku
Ma ktoś FiatECUScan w wersji komercyjnej ?
Jak to działa?
Czy multiecuscan zadziała mi w alfie 159, czy muszę szukać czegoś konkretnie do alfy? Chodzi mi głównie o sprawdzenie parametrów.
Na stronie Multiecuscan masz spis obsługiwanych pojazdów. Alfa powinna być na liście.
Witam, Dla wszystkich zainteresowanych posiadających MacBooki i chcący odpalić MES'a FES'a.
Wystarczy:
1. zainstalować Virtualboxa
2. pobrać z oficjalnej strony Microsoft'a Obraz do VirtualBoxa Windows 7 względnie 10 (jest darmowy)
3. udostępnić porty USB w Virtualboxie dla tego obrazu
4. zainstalować Guest Additions CD
5. podłączyć Kabel
6. Na uruchomionym Windowsie zainstalować FES'a/MES'a plus sterowniki do KABLA
7. Uruchomić FES'a/MES'a
8. Cieszyć się z użytkowania
Witam,
Czy ta witamina do FES'a FiatECUScan2 NEW.exe jest bezpieczna? Wynik skanowania z VirusTotal jest trochę niepokojący:
https://www.virustotal.com/#/file/36...4e41/detection
Witam.
Czy jest możliwość ściągnięcia programu do diagnostyki silnika Alfy 159 1,9 Jtdm?
Jest szansa żebyś wrzucił na inny serwer ??
dziękuje :)
Witam. A mi ta wersja nie działa. Odpalam z loadera i dalej jest że ma Free wersję i odpala się emulator. Używam Windows 10 64 Bit. Żadnej innej wersji też nie mogę odpalić.
Witam. Jestem nowy. Obecnie mam Lancię Delta III. Mam problemy z check enginami i dlatego będę musiał ściągnąć programik, dzięki.
Robert
Witam,
czy ktoś może poratować? Łączę się z silnikiem przez ELM327Blut, mogę sprawdzać błędy, parametry jednak czasem podaczas przeglądania parametrów po aktywowaniu jednego z nich przez chwile dany parametr, jednak po chwili program wraca do menu głównego. Później żeby połączyć się jeszcze raz to muszę włączyć od nowa cały program...
Witam ostatnio też padł mi kluczyk do tej pory kasowałem błędy za pośrednictwem smartphone czy ktoś korzystał może z jakiejś apki gdzie można przywrócić funkcje kluczka
dzieki wielkie - super dziala !
Vag KKL + przejściówka nr 2 czerwona
albo Vag KKL z przełącznikiem
Dzięki Panowie działa :D