To jest widok strony w wersji do druku
-
Odpuść sobie te neony gdyż jest to wbrew przepisom naszego ruchu drogowego a po drugie zaświecisz tylko sobie to odświętnie a po 6 m-cach zapomnisz że nawet takie cuś masz pod autem :rozsmieszac: już nie powiem jak po 7-9 m-cach wjedziesz pod auto i będziesz w szoku co tam masz ;)
Ja na Twoim miejscu coś pokombinował bym z przednimi reflektorami ;)
-
Byrrt nie no w sumie też racja. jak na razie tylko przeguby wymieniłem i sworznie. a teraz sie wycwanię i jak fiat nei robi przegubów i każe se płacić 1200zl za cale półosie to dam stare do regeneracji. może i mniej pochodzą ale zrobię 2 za 400zl a nie 1 za 1200. a ten z ogłoszenia to nie wiadomo jak naprawdę wygląda i co w nim siedzi.
Cytat:
Napisał
Virusek
Odpuść sobie te neony gdyż jest to wbrew przepisom naszego ruchu drogowego
juz pisałem że zapalanie na parkingach i zlotach jest dozwolone. zabrania się poruszania po drogach z tym więc wiem co robie:D
Cytat:
Napisał
Virusek
Ja na Twoim miejscu coś pokombinował bym z przednimi reflektorami
żadnych brewek i przyciemniania. to ma ładne lampy i przodu nie ruszam. zresztą nic w wyglądzie nie chce zmieniać ja się w 2006 roku zakochałem w takim :D i taki zostaje. oczywiście delikatne zmiany typu chromowany grill czy mały spoiler owszem :D
widziałem brewki do niego i jakoś mi nie pasują.
-
Cytat:
Napisał
seth
zapalanie na parkingach i zlotach jest dozwolone.
Nie mówię że ktoś by się przyczepił ale nawet z tym chyba nie masz racji.. Auto nie może mieć takich bajerów na drodze nawet wyłączonych.. Mogą zabrać za to dowód i kazać zgłosić się po niego na stację diagnostyczną..
-
kurcze niestety pewnie masz rację. właśnie sobie czytałem i pewnie tak jest jak mówisz. ah to nasze prawo. może kiedyś sie zmieni
-
Cytat:
Napisał
seth
ah to nasze prawo.
według mnie dobrze że prawo zabrania takich zbędnych dodatków, już sobie wyobrażam co by było gdyby można było coś takiego stosować, np. podczas jazdy. Na drogach mielibyśmy więcej "UFO" niż normalnych aut.
-
myślę że to jak z ladami. dobre markowe spełniają swoje funkcję. dziwne w niektórych stanach w USA są dozwolone w innych nie :D ciekawa sprawa
-
-
Końcówka wydechu jest ok, daszek na klapę to kompletna porażka bo jest praktycznie niewidoczny, progi sa super i lepsze od tych z wersji sport, listwy aluminiowe i nakładki na pedały spoko, cena hmmmm zostawię bez komentarza.
szukałem samych spoilerów progowych ale z tym ciężko jest
końcówka 90zl http://moto.allegro.pl/koncowka-wyde...091283426.html
nakładki na progi 110 zl http://moto.allegro.pl/chrom-listwy-...111063106.html
więc poczekam na resztę jak zacznie być w podróbkach :D
-
Cytat:
Napisał
seth
kto wie może w weekend majowy
Sesese ;) Moja już mnie denerwuje bo puszcza hasła "ja myślałam, że ty żartujesz z tym zlotem fiata" :lol:
Ale są też plusy - była miła przez całe 3 dni ;)
Paweł N. Bravo na Stilo? Czy to aby nie jest cofnięcie się? :) Stilo fajne autko ale Twoje autko jest raczej nowsze technologicznie i modelowo ;) No i można je kupić jeszcze w salonie :tongue
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Paweł N. Bravo na Stilo? Czy to aby nie jest cofnięcie się?
nie będzie :D gdyż będzie nowe bravo i stilo :D z racji ze nowe bravo to auto mamy a ja je użytkuje (tankuje i głownie ja jeżdżę) a wiadomo takie swoje auto to juz jest jakaś niezależność. pewnie stilo mama weźmie a ja bravo dostanę ale kupić drugie musze
-
Aaaa :P A widzisz tego nie wiedziałem ;) Tym bardziej, że Ty tu o jakimś tuningu myślałeś itp..
-
no lekki tuning będzie. jak zrobimy tego knight ridera to rezygnuje z neonów. potem tylko progi takie jak są w akcesoriach (inne niż w sporcie, ładniejsze) lecz poczekam na podróby bo za 950 zl nie będę kupował trochę drogo. i potem lotka na klape i koniec :D
no i za tydzień lub 2 kupuje ten pierścionek, jakby nie on to i te progi z ASO bym kupil
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Ty tu o jakimś tuningu myślałeś
A co mama nie może tuningowanym autem śmigać;-)
-
hehe to masz dylemat - pierścionek czy progi do auta ;-) choć pierścionek to tylko początek wydatków..
-
Cytat:
Napisał
qolejowy
A co mama nie może tuningowanym autem śmigać
o to własnei chodzi. a wierzcie mi jak ona ma nerwa bo ktos ją wkurzy to nawet ja mocno sie trzymam. bryan o'conor z szybkich i wścieklych to przy niej wtedy dzieciak z resorakiem w piaskownicy :D
-
Cytat:
Napisał
qolejowy
A co mama nie może tuningowanym autem śmigać;-)
Jak spoko mamcia to jasne że może :-P
-
Cytat:
Napisał
byrrt
hehe to masz dylemat - pierścionek czy progi do auta
to nie dylemat. pierścionek będzie a progi poczekam i podrobione kupię. chodzilo mi o to ze pierścionki są dośc drogie i za cene pierścionka można byloby kupic progi
---------- Post dodany o 22:29 ---------- Poprzedni post dodany był o 22:28 ----------
Cytat:
Napisał
byrrt
Jak spoko mamcia to jasne że może :-P
to świetna kobita :D ale humorki to ma zresztą jak każda, :D
-
Ha, ha, w następnym temacie robimy śmietnik.;-)
-
zaraz przenosze to do mojego auta bo zauwazyłem juz to że to cos nie ten dział :P
-
Cytat:
Napisał
seth
chodzilo mi o to ze pierścionki są dośc drogie
Co Ty powiesz ;) Coś o tym wiem ;)