No naprawdę ni kracząc, każdemu życzę takiego auta jeśli chodzi o awaryjność, jeśli ktoś myśli, ze Fiaty się psują, to to Punto jest tego wielkim przeciwieństwem ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Brava dzisiaj tak na rozpoczęcie sezonu wiosennego dostała mały upominek ;)
Załącznik 3261
Nowa do góry, stara na dole, różnicę widać ;)
Załącznik 3262
Wyglądają dość, dość. Napisz jak ich praca i zbieranie przy różnych prędkościach, bo to jest dość ważne.
Dodam, ze za te stare dałem duuuuzo więcej :P narazie przetestowane przy prędkości ok 60km/h i jest dobrze, zobaczymy jak będzie przy wyższych ;)
Co do wycieraczek, to spisują się super ;)
W piątek skończyłem renowacje progów ;)
Załącznik 3607Załącznik 3608
No na zdjęciach wygląda rewelacyjnie :D
Wiem do kogo się zgłosić na poprawki lakiernicze ;)
Fajnie wyszło i przydała by się fotka z daleka.Też planuje pomalować progi pod kolor,ale na pewno nie teraz.
Mam tak samo ułamany palstyk jak Ty, ten z tyłu przy kole :D pękł mi w zimę.
Ładnie Ci to wyszło.
Fotka z daleka będzie jak umyje autko, w słoncu jest minimalna różnica w kolorze, ale widoczna tylko w pełnym słońcu ;)
No myślę, ze jak na pierwszy raz to wyszło OK.
Fotka ze zlotu.
Załącznik 3762
No i mały prezencik.... chlapacze ;)
Załącznik 3901Załącznik 3902
Małe a cieszy, jak dla mnie troche poprawiły wygląd ;)
Słabo widać co i jak.Z daleka spoko ale dodał byś fotkę chlapacza ale z bliska,żeby można było zobaczyć jak to się ułożyło i jak wygląda z bliska ;-)
Spoko, jutro jak znajde chwile to zrobie fotke,
I daj znać jak możesz gdzie zrobiłeś zakup i za ile bo korci mnie taka inwestycja:) A sam zakładałeś?
Chlapacze dobra sprawa, ale jest małe ale ;) Uważaj jak będziesz cofał i dojeżdżał do krawężnika. U rodziców zamontowałem dwa razy chlapacze i dwa razy cofając i dojeżdżając do krawężnika "zdjęli" je ;)