Od witsona. Ale faktycznie na samym początku migało a potem podczas zabawy przestało a grzebałem w ustawieniach fabrycznych. Ale nie jestem w stanie powiedzieć kiedy dokładnie.
To jest widok strony w wersji do druku
Od witsona. Ale faktycznie na samym początku migało a potem podczas zabawy przestało a grzebałem w ustawieniach fabrycznych. Ale nie jestem w stanie powiedzieć kiedy dokładnie.
No i kolejny problem z chińczykiem z głowy. Ja naprawdę sobie to radio chwalę.
No po zmianie z low na high u mnie przestało migac [emoji16] swoją drogą ciekawe co taka zmiana z low faktycznie zmienia
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Tak ogólnie to po zmianie spowrotem na Low też już nie miga [emoji16]
Aaa nie jednak miga trzeba na high zostawić
Też macie tak że np Aplikacja Yanosik strasznie cicho mówi A jak gra radio to już prawie w ogóle nie słychać nawigacji
Ogólnie zauważyłem też że radio ma dość słabsze wzmocnienie jeśli chodzi o dźwięk w porównaniu z tym standardowym :)
U mnie w hb nie pomaga przyłączenie z low na high licznik dalej miga.
Tak zmieniam dobra opcje. Może dlatego ze sedan ma inny wyswietlacz niz hb i bardziej rozbudowane menu.
Ale to od 2018 roku są te wyświetlacze z longe montowane od pop, ja mam ten podstawowy rok 2017 np tzn ten bez tych opcji graficznych A też mam wersje pop z doposażeniem.
Temat chyba nawet był tu poruszany :) no chyba że w hb czymś się różnią wyświetlacze
A dokładnie u mnie tak to wygląda
https://www.youtube.com/watch?v=nMBR...&feature=share
Sorry za jakość... [emoji6]
U mnie jest zupelnie inny wyswietlacz w hb i sw są inne bardziej rozbudowane. Glówny licznik kilometrów wyswietlany jest cały czas jak jak poruszamy sie po menu. Dodatkowo jest komunikat ze audio jest wyłączone.