To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
VANT
Jak aktywować t menu z info które wstawiłeś ?
Przytrzymujesz razem klawisze : Radio+Media+Browse na 5-6 sekund.
Wyjście z tego menu to również przytrzymujesz klawisze jak wyżej na 5-6 sekund, lub wyłączasz radio i włączasz.
Cytat:
Napisał
msiemin
Dzięki właśnie wgrałem z wersji 23.0.69.0 na 23.2.1.15 pendrive BAR Plus 2020 USB 3.1 Flash Drive 256 GB wszystko trwało około 20 minut dokumentowałem zdjęciami ale nie wiem jak tutaj dodać. Wcześniej przed aktualizacją i później po próbowałem wgrać mapy najnowsze 1060 ze swoją licencją i się nie udało mam teraz 1055. I rzeczywiście dotyk całkowicie inaczej działa na plus. Na chwilę obecną nic więcej nie
Czy naprawdę tak trudno wrzucać posty w odpowiednim temacie. Ten temat jest o radiu 5 cali, a ty ciągle wrzucasz posty z radia 7 cali.
Link do aktualizacji firmware radia 7 cali tutaj :
https://fiatklubpolska.pl/radio-i-na...ct-7-a-41122/9
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Przytrzymujesz razem klawisze : Radio+Media+Browse na 5-6 sekund.
Wyjście z tego menu to również przytrzymujesz klawisze jak wyżej na 5-6 sekund, lub wyłączasz radio i włączasz.
Czy naprawdę tak trudno wrzucać posty w odpowiednim temacie. Ten temat jest o radiu 5 cali, a ty ciągle wrzucasz posty z radia 7 cali.
Link do aktualizacji firmware radia 7 cali tutaj :
https://fiatklubpolska.pl/radio-i-na...ct-7-a-41122/9
OK sorki
-
Na radiu 5 cali w Tipo z 2016 pykla aktualizacja I wszystko działa
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
I update 23.69 and after do this update...
Brick my 5" :( system restart randomly every 30, 60 or whatever second...
-
Sformatuj pendriva fat32, Pobierz jeszcze raz 23.02.01.15 i wgraj na pendriva i wgraj jeszcze raz do radia. Jak coś to użyj innego pendriva o pojemności max 16Gb.
-
Ja wszystkie aktualizacje robię z 32 Gb pendrive'a i wchodzą bez problemu. Może to kwestia właśnie konkretnego pendrive'a.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Sformatuj pendriva fat32, Pobierz jeszcze raz 23.02.01.15 i wgraj na pendriva i wgraj jeszcze raz do radia. Jak coś to użyj innego pendriva o pojemności max 16Gb.
i did but nothing change its says language loading at startup and work normally after 30 second restart also navigation not work, i do update for another 5" work normal but had problem with call from bluetooth make some noise on calls...
I try to downgrade but cant do you have any suggest?
-
Cytat:
Napisał
dreamumut
Niestety nie wiem. Downgrade nie da się chyba zrobić.
-
Po aktualizacji do wersji 23.00.69.00 mam jedno pytanie tylko. Chodzi o glosnosc aplikacji telefon. Zawsze miałem ustawione rozmowy na 26, teraz takze z ta glosnoscia czyta powiadomienie o sms i jego tresc. To troche za glosno, gdy scisze to zmniejsza sie glosnosc rozmowy tel, we wczesniejszym sofcie tak nie bylo. Jakies sugestie?
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Po aktualizacji do wersji 23.00.69.00 mam jedno pytanie tylko. Chodzi o glosnosc aplikacji telefon. Zawsze miałem ustawione rozmowy na 26, teraz takze z ta glosnoscia czyta powiadomienie o sms i jego tresc. To troche za glosno, gdy scisze to zmniejsza sie glosnosc rozmowy tel, we wczesniejszym sofcie tak nie bylo. Jakies sugestie?
Masz rację , tak jest . Wcześniejsze ustawienia były lepsze. Ciekawe jak jest w tej najnowszej wersji...?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Tak samo, głośność danej opcji ustawia się w trakcie korzystania z tej opcji... czyli głośność komunikatów ustawiamy czasie czytania komunikatów, głośność dzwonka w czasie dzwonienia, głośność muzyki w czasie słuchania itd.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Tak samo, głośność danej opcji ustawia się w trakcie korzystania z tej opcji... czyli głośność komunikatów ustawiamy czasie czytania komunikatów, głośność dzwonka w czasie dzwonienia, głośność muzyki w czasie słuchania itd.
Tak samo... czyli te dwie głośności są połączone ? Czy rozdzielone jak dwa softy do tyłu ?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Tak probowałem ale mam wrażenie ze w tym sofcie te glosnosci sa połączone :( jeszcze popróbuje
-
Cytat:
Napisał
dreamumut
i did but nothing change its says language loading at startup and work normally after 30 second restart also navigation not work, i do update for another 5" work normal but had problem with call from bluetooth make some noise on calls...
Please notice on top! second one i tested it (d2 nav) vp2 5" brick with this update i have 2 radio on bootloop all others work well...
-
U mnie sciszam smsy to scisza sie tez rozmowa tel, jest to połaczone w tym sofcie