To jest widok strony w wersji do druku
-
Pytanie do użytkowników zaktualizowanej wersji, czy wam też nie czyta smsów? Tzn. przychodzi sms, pojawia się okienko na tablecie o wiadomosci przychodzącej i naciskając przycisk na kierownicy do obsługi polecen i hasła "przeczytaj" nic się nie dzieje. W poprzedniej ładnie mi czytalo. Również nacisniecie w tym samym oknie polecenia "Przeczytaj" tez nie uruchamia czytania. Dopiero wyjście z okna i wejście do obsługi sms z listą sms naciśnięcie funkcji "przeczytaj" działa. Też ktoś tak ma? i Mógłby sprawdzić?:)
-
używając Tłumacza Google
moja sprawa jest inna, mam Fiat Argo, którego niektórym udało się zaktualizować przez link tutaj. Nie w moim przypadku, a radio ciągle restartuje, ale wersja przed ostatnią działała normalnie, próbuję przeinstalować.
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Też ktoś tak ma?
W carplay działa dobrze po aktualizacji...
-
Witam, jestem nowy na forum. Komuś udało się połączyć Android Auto przez Xiaomi? Podłączam USB, ale nic się nie dzieje, po prostu zaczynam ładować telefon. Mam Uconnect 7" z najnowszą wersją oprogramowania zamieszczoną tutaj (23.02.01.15).
-
Cytat:
Napisał
electroon25
Witam, jestem nowy na forum. Komuś udało się połączyć Android Auto przez Xiaomi? Podłączam USB, ale nic się nie dzieje, po prostu zaczynam ładować telefon. Mam Uconnect 7" z najnowszą wersją oprogramowania zamieszczoną tutaj (23.02.01.15).
Tak, ja mam Xiaomi RM 9 pro i działa. Na RM 8 pro też działa bez problemu.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Tak, ja mam Xiaomi RM 9 pro i działa. Na RM 8 pro też działa bez problemu.
Czy musisz coś zrobić, żeby pracować? Jakieś wskazówki? Dziękuję Ci
-
Cytat:
Napisał
electroon25
Czy musisz coś zrobić, żeby pracować? Jakieś wskazówki? Dziękuję Ci
Trzeba spróbować aktywować AA programem Multiecuscan, być może się uda.
-
Electroon25 - chodzi ci tylko o Xiaomi ? na innym telefonie AA ci działa?
-
Cytat:
Napisał
steyr
Trzeba spróbować aktywować AA programem Multiecuscan, być może się uda.
Sprawdzę to, dziękuję.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Electroon25 - chodzi ci tylko o Xiaomi ? na innym telefonie AA ci działa?
Tak, testowałem z Samsung i zadziałało. Wygląda na to, że problem dotyczy mojego telefonu.
-
Electroon25 - może to być wina softu od Xiaomi jeżeli to jakiś nowy model ... miałem Redmi 5 i AA działało bez problemu, z pół roku później żona kupiła sobie Redmi 6 który dopiero co wszedł na rynek i okazało się że AA w aucie nie działa, po jakiś 2-3 miesiącach Xiaomi wypusciło aktualizacje i AA zaczęło działać bez problemu. Poczytaj na forach czy ten model nie ma problemu z AA.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Electroon25 - może to być wina softu od Xiaomi jeżeli to jakiś nowy model ... miałem Redmi 5 i AA działało bez problemu, z pół roku później żona kupiła sobie Redmi 6 który dopiero co wszedł na rynek i okazało się że AA w aucie nie działa, po jakiś 2-3 miesiącach Xiaomi wypusciło aktualizacje i AA zaczęło działać bez problemu. Poczytaj na forach czy ten model nie ma problemu z AA.
Cóż, jakoś zaczęło działać po ponownym uruchomieniu telefonu. Dziękuję za pomoc. Pozdrowienia z Brazylii!
-
Cytat:
Napisał
electroon25
Drugi członek ma Argo Drive 1.3, który został normalnie zaktualizowany i mój, który jest tym samym modelem, po prostu zmienia się na 1.0 i powoduje problem z ponownym uruchomieniem ... niewiarygodnie
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Pytanie do użytkowników zaktualizowanej wersji, czy wam też nie czyta smsów? Tzn. przychodzi sms, pojawia się okienko na tablecie o wiadomosci przychodzącej i naciskając przycisk na kierownicy do obsługi polecen i hasła "przeczytaj" nic się nie dzieje. W poprzedniej ładnie mi czytalo. Również nacisniecie w tym samym oknie polecenia "Przeczytaj" tez nie uruchamia czytania. Dopiero wyjście z okna i wejście do obsługi sms z listą sms naciśnięcie funkcji "przeczytaj" działa. Też ktoś tak ma? i Mógłby sprawdzić?:)
Zaczęło działać:) Dzięki harry.wesoly za info w innym poście na temat aplikacji "Android Auto na telefony". Po wgraniu do telefonu wszystko działa (czyta smsy) i jest "bieda version of AA in uConnect 7" Arabic" poniżej wyświetlacza na magnesie:)
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Zaczęło działać:) Dzięki harry.wesoly za info w innym poście na temat aplikacji "Android Auto na telefony". Po wgraniu do telefonu wszystko działa (czyta smsy) i jest "bieda version of AA in uConnect 7" Arabic" poniżej wyświetlacza na magnesie:)
Ja dobrze czytam. AA na Arabic
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Gomez405
Ja dobrze czytam. AA na Arabic
Podkreślam bieda version of AA na Arabic ;)
Najważniejsze że uConnect czyta przychodzące smsy po aktualizacji:)
Załącznik 39805