Wczoraj oglądałem swojego Tipacza. SW Longue 1,4 T-jet brak wygłuszenia.
To jest widok strony w wersji do druku
Wczoraj oglądałem swojego Tipacza. SW Longue 1,4 T-jet brak wygłuszenia.
Może ktoś zmierzyć jakiej średnicy są te otwory na kołki do montażu tej osłony?
Auta jeszcze nie mam :) ale mam w piwnicy pudełko rożnej maści kołków, zwłaszcza od maluszka, i może by coś podeszło.
Nie żebym był skąpy, ale 7zł kołek to lekkie przegięcie :D a tak zamówię sobie samą osłonę za 30zł i może coś podejdzie ;)
Od malucha to raczej nic nie podejdzie ;) Tam były zupełnie inne.
Ten numer tu podany jest błędny. Mnie podawał gość na ASO i ten kółek był. Ale już nie mam tej kartki. Sprawdź w eper lub zadzwoń do aso
Jak wiecie napisałem maila z prośbą o wyjaśnienie do Dyrektora Sprzedaży Fiat Poland dlaczego część benzyniaków ma a część nie ma owego wygłuszenia. Sam też ową część zamówiłem i zamontowałem już w aucie.
Dziś dzwoni do mnie ASO/diler i info abym przyjechał bo osłona już na mnie czeka. Jak dowiedzieli się że mam ją już kupioną kazali mi przyjechać z fakturą do zwrotu gotówki. A ponieważ za 1000km mam przegląd po 15000 umówiłem się z Aso ze owe 45pln brutto odciągną mi od kwoty przeglądu
p.s.
zadzwoniłem i wystarczy iż fakturę za zakup wyślę mailem a kwota za wygłuszenie zostanie odjęta od kwoty przeglądu. Dla mnie załatwienie sprawy w sposób bardziej niż zadowalający.
No ale chyba chodziło o wyjaśnienie dlaczego tak jest z tymi osłonami, a tego nie widzę powyżej :wink:
no ja też jeszcze nie dostalem oficjalnej odpowiedzi od Dyrektora generalnego sprzedaży. Ale skoro skontaktowali sie z ASO to mozna podejrzewać iż lada dzień otrzymam odpowiedz a nią podzielę sie z Wami
I nie odpowiedzą, mi nie opowiedzieli... Tez mam się zgłosić po sic po osłonę i po temacie, dalej centrala milczy... Bo i co mają powiedzieć? Albo to niekompetencja montowni albo celowe cięcia... Ani do jednego, ani do drugiego fiat sie nie przyzna...
Ja złożyłem reklamację poprzez Fiata i Fiat się skontaktował z aso a oni że mną
Pytanie jak do tego podeszli jeśli indywidualnie w ramach dobrego gestu handlowego to lipa Dla pozostałych