Dzisiaj spędziłem na myciu tipka około 4 godzin jak znajdę jutro chwilę czasu co cyknę fotki:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Dzisiaj spędziłem na myciu tipka około 4 godzin jak znajdę jutro chwilę czasu co cyknę fotki:smile:
Co zrobiłem? Przedmuchałem Septymiusza na trasę do Mińska Mazowieckiego i dałem mu rozprostować nóżki :)
Kdo domu myjkę do okien Karchera. Taką wiecie na akumulator. Najpierw myjesz okno środkiem do okien a potem zamiast wycierać gazetą używam tej myjki. Koszt 260pln w Castoramie. a że to ma gumową końcówkę pomyślałem sobie jaki byłby efekt gdyby użyć tego do wycierania auta po myciu. EFEKT REWELACYJNY, żadnych zacieków, ściąga idealnie i z karoserii i z szyb. IDEAŁ - polecam. Tomasz B. :)
dzisiaj zamontowany został alarm easy can, czujniki parkowania z wyświetlaczem i schowane kable od kamerki
A ja dałem swojego tipka na woskowanie.
Też mieliście jakiś fabryczny wosk na lakierze - jakiś taki najtańszy parafinowy? Koleś co kładł wosk tak się namęczył, że szok. Mówił że droższe auta rzeczywiście mają już wosk na lakierze jak wyjeżdżają z ASO ale nie przypuszczał, że budżetowe auto też będzie miało jakiś wosk.
Za pierwszym razem jak położył wosk to efekt był taki jakby krem nivea rozsmarować na masce. Mazy okropne.
Ale się udało
Załącznik 27447Załącznik 27448Załącznik 27449Załącznik 27450Załącznik 27451Załącznik 27452Załącznik 27453Załącznik 27454Załącznik 27455Załącznik 27456
Śliczny! Na prawdę świetnie wygląda :)
Noo Tedy toś teraz dowalił do pieca. Świeci się to jak psu jajka na mrozie i jest piękne!
Program "JAPOŃSKI WOSK"
Mycie nadwozia, mycie progów, dressing opon, dokładne odkurzanie wnętrza i bagażnika,
mycie szyb wewnątrz & zewnątrz, dressing kokpitu i plastików wewnętrznych,
JAPOŃSKI WOSK
(Fluorowa ochrona lakieru do 12 miesięcy )
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Koszt wszystkiego 199pln
Z nowego auta robi sie jeszcze nowsze ;-)
Rozsądne pieniądze uśmiech właściciela bezcenny :smile:
Kilka dni temu uchwyt do zamykania klapy ;)
Załącznik 27457
Sam zrobiles uchwyt? Manual please.
Tak zrobiłem sam minimanual jest na forum w dziale Nasze Auta.
tedybear autko wygląda super! Mam pytanko odnośnie tych chromów koło halogenów... Sam dokładałeś? Wyglądają świetnie. Ja mam Tipka w wersji Lounge i mam już chromy na tych wewnętrznych krawędziach i zastanawiam się nad dolożeniem tych zewnętrznych tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo...
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka