Egon tylko nie z tą pompą.
Tu masz oryginał :?: FIAT ROZRZĄD KPL. FIAT BRAVA BRAVO STILO PUNTO (3361918767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko trzeba by dokupić pompe :roll:
To jest widok strony w wersji do druku
Egon tylko nie z tą pompą.
Tu masz oryginał :?: FIAT ROZRZĄD KPL. FIAT BRAVA BRAVO STILO PUNTO (3361918767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko trzeba by dokupić pompe :roll:
pasek i rolki ok ale co do pompy byłbym ostrożny.
Tak jak przedmówcy - odradzam pompy.. Firma maxgear to największe ścierwo na rynku :P Na rozrządzie nie ma co oszczędzać - po prostu spytaj w kilku sklepach ile wezmą za zestaw SKF + Conti i wybierz najtańszą opcję..
Nie no sa na allegro rozne zestawy, moze poradzicie cos, bo chciałem kupic odrazu caly zestaw, zeby nie placic paru przesyłek.
Napisz do gościa za ile zestaw z pompą dajmy SKF.. To że oni mają zestawy nie oznacza, że nie handlują czymś innym. Z reg. to normalne sklepy które mają zniżki w hurtowniach moto. Nawet jak pompa gdzieś jest taniej to nie istotne - zapłacisz 10zeta więcej ale przesyłka jedna.. Napisz, podzwoń do paru sklepów i pytaj o ceny interesującego Ciebie zestawu z przesyłką. Ja mogę polecić Ci sklep raido - kupowałem tam kompletne zawieszenie do bravo. Nie pytałem co mają tylko za ile ściągną mi to co chcę.. Spytać zawsze możesz - to nic nie kosztuje ;)
Co racja to racja ;)
Dzisiaj zostały wymienione wahacze z przodu ;) Miło było pogrzebać trochę przy aucie.
Takie wpadły Wahacz zawieszenia koła SIDEM: Lancia LYBRA (839AX) 1.9 JTD 116KM | Sklep iParts.pl tylko, ze w cenie 230/szt ;)
Czemu sidem? Nie lepiej było jakieś moog albo trw wziąć? Tańsze w dodatku?
TRW akurat są drozsze (w granicach 300zł/szt.) a to juz w granicach 150zl drozej wychodzi, jak dla mnie to duzo, co do SIDEM to moj mechanik mi polecił, tzn. polecił TRW, ale jak napisalem dla mnie troche drogo wychodzily, to zaproponowal te, czy dobrze, to się okaze :P
Ja dawałem za moog'a chyba 145, za TRW chcieli 175, z tego co wiem to lybra ma chyba podobne zawieszenie jak nie identyczne jak BBM - mylę się? :)
lybra ma wahacz taki sam jak w multipli. czyli trochę się różni od tych z bbm. L dedra ma wahacz z marei i bravo hgt.
Do Lancii zawsze bedzie drożej ;) poza tym tak jak kolega napisal, w Lybrze są te same co w Multipli. Powiem ci, ze takie za 125zł tez mieli (FAST) ale tego to nie zaryzykowałem ;)
Jeżeli są takie same do lanci i multipli nie zdziwiłbym się jakby do multipli były tańsze :P
No nic - niech służą jak najlepiej ;) Firma wydaje się ok :)
sidem jest dobrą firmą - sam mam swożnie na wahaczu tej firmy