To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Siena 1.6 16v HL -
5 załącznik(i)
No i bardzo dumny i ucieszony jestem po odbiorze Auta. Trafilem na super Lakiernika. Duzo doradzil..powiedzial..Odpowiedzial mi na pytania z roznych dziedzin :). Widac ze Fiat Dostal nowe zycie.
Z Czasem Tak jak mowilem wczesniej..musze zalatwic sobie blotniki przednie i przygotowac jakis wiekszy czas na pospawanie otworow technologicznych :)
Załącznik 7581Załącznik 7582Załącznik 7583Załącznik 7584Załącznik 7585
Koszt Calkowity 350zl. Tanio i napewno dokladnie..
Zdjecia robione kalkulatorem Sony Xperia :D
-
no i fajnie :) jak widac u Ciebie nie ma jeszcze zadnej lipy z blachami :) zobaczymy co bedzie u mnie po odbiorze :) moja beda robic 7-10 dni hehe myslalem czy pozniej zostawiac nakladki progowe czy nie.......ale bez tych nakladek strasznie lyso to wyglada :-)
-
Moze i lyso..Ale szczerze ci powiem..Ja musze juz zaczac ratowac swoja podloge ze wzgledu na otwory technologiczne. Z przodu podnosnik nie moze juz podnosic za przygotowane do tego specjalne miejsca :P
-
Tak trochę łyso bez ty plastikowych progów.
-
Sory. Ale plastikowe progi juz niemam od dawna..I nigdy wiecej ich nie zaloze..Dla mnie naprawde niszcza tylko podwozie..A jak niemam alusow i obnizenia to tym bardziej to sie nie nadaje.Samochod tylko zbiera piach i gnije :D
-
gnije bo brakuje w tych nakładkach dodatkowych odpływów - co z tego, że od spodu nie przylega ściśle, jak i tak jest tak wyprofilowana jakby za rynnę miała robić, i wszystko co się tam dostanie i tak trzyma wilgoć, a potem progi gniją...
ja u siebie założę, jak tylko zrobi się na tyle ciepło, żebym mógł pomalować raz jeszcze spód i progi...do tego góra plastikowej nakładki idzie na klej, a na dole dodatkowe otwory się pojawią lub wytnę zbędne kawałki, żeby syf miał którędy spływać...a na dokładkę jakieś chlapaki się zamontuje :)
-
Ogolnie posluchac niektorych tutaj a niektorych mechanikow to prawda taka - Ze z tymi wszystkimi niby zabiegami typu wieksze dziurki i Pozniej na to chlapaki - Ktorych tak naprawde niema dedykowanych do Sieny itp..Strzela sie sobie samemu w stope.
Nie zeby kogos obrazac czy cos...
No ale
Cytat:
Napisał
Maciek R4
do tego góra plastikowej nakładki idzie na klej
..Ogolnie no comment i bez OT :P
-
2 załącznik(i)
Załącznik 7882Załącznik 7883 Juz u mnie i tanio jak na ASO.
Poczytac troche o wymianie i wogole takie tam. Mam nadzieje ze bedzie ok :)
-
-
Japonskie :P...Zapomnialem szczelinomierza kupic do swiec i jakos moze na weekend zaczne wymieniac..Wole zeby bylo cieplej..Oryginalne na dzien dzisiejszy kosztowalyby 280zl :P.
-
no też mam NGK a ile daleś za sztuke
-
NGK nie są ąz takie drogie
-
no wiem, pytam z ciekawości bo ja za swoje 18 zł szt.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
mogłeś przewody też NGK kupic,był by komplet
-
Bo jak wymieniać to wszystko :)
-
widze że te świece jedno jedno elektrodowe.. hm.. czemu nie brałeś dwu ? lepsze są..