To jest widok strony w wersji do druku
-
Jak mogę zwiększyć swój limit pobrań? Nie spałem przez ostatnią dobę i muszę przygotować ojcu Multiplę do drogi, a ściągnąłem wcześniej zbyt starego MESa który nie chodził na Win 10 i przypadkowo przekroczyłem limit. Trzeba uiścić jakąś opłatę...? Proszę Was o pomoc, bo już mi ręce opadają...
-
Mam to samo, pobrałem jeden plik, i od ponad tygodnia najpierw pojawia się komunikat pt. "zwolnij" czekam 60 sekund i ups, przekroczyłem limit pobierania, a defakto nic nie pobrałem :lol:
-
Cały czas pojawia mi się ten komunikat, nie mogę nawet pobrać czegoś co waży niecały 1MB
"Zwolnij! Próbujesz pobrać nowy plik w zbyt krótkim odstępie czasu od momentu pobrania wcześniejszego pliku. Musisz poczekać jeszcze 60 sekund zanim będziesz mógł pobrać nowy plik."
Po odczekaniu 60 sekund mam:
"Przepraszamy. Przekroczyłeś swój dzienny limit pobrań. Spróbuj jutro!"
Czyli tak na prawdę dział download nie działa.
-
Mam ten sam problem obecnie, co DylanX5.
-
Wymóg to 10 postów minimum.
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
-
Ja od tygodnia próbuję pobrać https://fiatklubpolska.pl/download/plik/116, ale ciągle mi wyskakuje to, co użytkownikowi DylanX5, przedtem pobrałem kilka mniejszych plików normalnie. Bez względu na to, ile czekam i tak nie mogę pobrać.
-
Cytat:
Napisał
lukq
Wymóg to 10 postów minimum.
Cześć Lukq,
W momencie kiedy tutaj wszedłem wyświetlał się komunikat, że muszę napisać chociaż jeden post oraz prośba, ażeby nie tworzyć sztucznych postów (co jest w pełni zrozumiałe), po "przywitaniu się" wyszkoczyło ono, ażeby pomiędzy pobieraniami odczekać 60sec (pomimo, że nic nie pobierałem). A teraz wyskakuje komunikat, że "dzienny limit pobrań został przekroczony".
Czy moglibyście się Panowie przyjrzeć temu problemowi?
Pozdrawiam,
-
Witam, tak problem jest już badany ;) przepraszamy za chwilowe problemy.
-
Chciałbym dodać do swojego profilu avatar. Nie wiem jak tego dokonać w moim profilu. Czy może ktoś mi podpowiedzieć?
-
Ustawienia użytkownika, przy avatarze jest ikoną "ołówka" kliknij i następnie edytuj profil.
-
W dalszym ciągu występuje problem z pobieraniem plików.
Pozdrawiam
-
Fakt, że nie napisałem 10 postów- tylko przywitałem się, ale ja tez napotkałem problem opisany wcześniej w tym wątku. :-(
-
Zwolnij! Próbujesz pobrać nowy plik w zbyt krótkim odstępie czasu od momentu pobrania wcześniejszego pliku. Musisz poczekać jeszcze 9 sekund zanim będziesz mógł pobrać nowy plik.
I tak od tygodnia...
-
Czy administratorzy wiedzą o problemie pobierania plików ?? TO JA INFORMUJĘ :smile:
-
Witam
Nie mogę pobrać pliku: https://fiatklubpolska.pl/download/plik/848
Klikam Download ... nic sie nie dzieje. Klikam ponownie "Zwolnij ..." Czekam, klikam ponownie, znów się nic nie dzieje , klikam ponownie i w końcu "wykorzystałeś dzienny limit..." mimo, że nic kompletnie nie pobrałem bo pobieranie w ogóle się nie uruchomiło.