Witam Wszystkich
Od nie dawna jestem użytkownikiem Fiata Stilo JTD
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Wszystkich
Od nie dawna jestem użytkownikiem Fiata Stilo JTD
Witam wprawdzie moim ulubionym forum jest forum kowalskie ale mam uniaczka z gazem i czasami mi szwankuje więc zajżałem tutaj by znaleźć pomocne głowy w rozwiązywaniu różnych problemów.
Witam, jestem nowy, auto to Marea Weekend 1,6 LPG.
Witam wszystkich!!! Stałęm sie posiadaczem Punto II 1.2 8V LPG
Tiaaaa trzeba sie przywitac, wiec witam serdecznie , tak tak , jestem tu nowy , zdradzilem moja marke i kupilem tydzien temu Grande Punto , hmmmmmmmm, zobaczymy na ta chwile nic nie potrafie o nim powiedziec , tyle ze jest glosny , ale to sie pozniej zobaczy , jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i licze na pomoc z waszej strony jak i oferuje ze swojej :) Jachoo
witam wszystkich
Witam wszystkich nowych forumowiczów :dlon:
Witam wszystkich jestem posiadaczem fiata DUCATO 3.0 multijet 2008r.
witam wszystkich, zarejestrowałem sie gdyż na forum sa bardzo Ciekawe info co do Sieny, a takze jeżeli bede mógł to służe pomocą, wystarczy napisać :evil:
No i mnie tu w końcu przywiało, Tipo/Tempro maniacy zapewne jeszcze mnie pamiętają z forum naszego.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że coś o Maryśce Weekend znajdę na tym forum ciekawego ;]
Witam wszystkich! Jestem posiadaczem uniaka 1.5 mam nadzieje, ze jesli bede potrzebowal jakiejs rady to ktos pomoze i odwrotnie na ile bd mogl to tez postaram sie pomoc:) Pozdrawiam wszystkich!
Witam wszystkich bardzo serdecznie :D
siemka.. pozdro dla wszystkich:)
witam, jestem nowy ;) Jestem posiadaczem fiata Punto II, 1,2 8V
witam, i'm new:) mam rakietę uno 1.4:)
Witam wszystkich. Niedługo będę posiadaczem nowego Bravo. :D
Powitac chcialem wszystkich starych i nowych uzytkownikow.
Pozdrawiam
TS.
No i witam!Tam psoce więc czemu tu nie? ;)
tylko czemu nie mam tu vipa?
Witam Wszystkich bardzo serdecznie : ))
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów