Pass :-D
To jest widok strony w wersji do druku
Kamery zamontowane od kilku dni. Wszystko działa jak należy. Wykorzystałem częściowo metodę @harry.wesoly i częściowo @Qvadrat.
Natomiast dzisiaj uzupełniłem brakujące w moim tipku:
1. Osłona chłodnicy 735664600 + 5 szt. spinek 51834606
2. Uszczelka na przodzie pokrywy silnika 52084704.
3. Osłona pod schowkiem po stronie pasażera 51984350 + 1 szt. przycisk 735493588 + 2 szt. przycisk 735288488. (nr części podaję dla potomnych)
Wszystko zamówiłem hurtem w ASO Euromot Żory, koszt 250 zł. (280 zł minus rabat 30 zł, mimo tego uważam, że to drogo, ale co się dla niego nie robi)
Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia.
Tak go wyligałem w środku, że wygląda lepiej gdy go odbierałem z salonu 🤪
Nie wiem, czy to wiocha, czy nie, ale ja pomalowałem na jasno popielato bębny z tyłu, bo już po 200km przebiegu pojawiła się na nich korozja i machnąłem cały układ wydechowy srebrzanką [emoji16]
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś z Was wymieniał samodzielnie łączniki stabilizatora?
Tipo HB 95KM 2017.
Chodzi mi o link do zakupu części
Z góry dziękuję
Ja swojego... umyłem
Kiedyś jechałem (ja burżuj) taxi i gość miał świetny zapach w aucie. Rozglądam się z zaciekawieniem po aucie ale nie widzę drzewka, zapachu w nawiewie nic. Zadałem mu pytanie a on do mnie że to spray, polskiej firmy i można nim psikać wszystko: ceramikę w łazience, ściany w pokoju, drewniane meble, tapicerkę w aucie i zapach utrzymuje się niewiarygodnie długo. Znalazłem w Szczecinie te spraye/olejki zapachowe, kupiłem najmniejszy i... wow. Trzyma zapach niecałe dwa tygodnie, zapachy zupełnie inne niż drzewka i tym podobne wynalazki. Naprawdę polecam. Nie jest tłusty, psikam nim w domu i aucie i jestem w totalnym szoku. Firma KALA - polecam olejek zapachowy JAPOŃSKA WIOSNA a CZARNE WINOGRONO wymiata.
Załącznik 37728Załącznik 37729
a to pseudo reklama ale uważam, że to naprawdę świetny produkt
Załącznik 37730
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Samodzielnie nie wymieniałem ale zakupiłem samodzielnie przez neta MEYLE HD. Jak wpiszesz w google to co szukasz to wyskoczy Ci milion stron z zakupem. Trochę chęci. JackTheNight kupował z portalu popularnego zaczynającego się na ALLE
Wysłałem pismo reklamacyjne na stronie fca coś czuje że co roku oprócz filtrów i oleju czeka mnie jeszcze to:
Załącznik 37731
Załącznik 37732
Idzie się wkur#ić , w zeszłym roku maska i drzwi tylne a teraz klapa bagażnika, nie całe 3 lata. Nie wspomnę że alus też już powoli chrupie. Nigdy więcej fiata
Wygląda to słabo. Ja m,in. dlatego wybrałem Fiata, że ogólnie na internecie miał dobre opinie ze względu na zabezpieczenie antykorozyjne. No i blacha jest ocynkowana.
Ja też już nigdy fiata,mam wrażenie, że ten samochód po prostu mi się rozsypuje.kupa złomu i nic więcej.kupilem nowy,żeby mieć spokój.A prawda jest taka,że to mój najgorszy samochód jaki miałem,A miałem kilkanaście,zawsze używki.nie mogę już na tego pascha patrzeć,chociaż lounge z 17 wygląda akceptowalnie.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Parcha,tak chciałem napisac
Tomasz 1976 ja mam lounge z 2017, no w sumie 31.12.2016 data produkcji i mi się bardzo podoba ale rzeczywiście rozsypuje się w oczach. A ASO ma w dupie wszystko.
Ja ogólnie mam problemy z układem wspomagania i zamiast wymienić mi wspomaganie wymienili mi maglownicę. Czekam co będzie dalej. Od początku mam także swiszczenie buczenie klimatyzacji.
Wymieniony filtr kabinowy na nowy węglowy. 10 min roboty. Wieczorem replay w stilo :)
Ile filtr węglowy Cię kosztował?
Ja założyłem w weekend taki jak w linku. Stary po niecalym roku strasznie brudny.
https://allegro.pl/oferta/filtr-kabi...ource=facebook
Koszt 59zl