A to nie są przypadkiem światła do jazdy dziennej?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
A to nie są przypadkiem światła do jazdy dziennej?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
:)...tapicerka jak kazda jasna podatna na zabrudzenia jest a jesli chodzi o moja to jako jedyny kierowca i uzytkownik fotel kierowcy czyszcze na biezaco miekka sciereczka zwilzona ciepla woda z mydlem(bialy z porozem)... :) a pasazerowie jak jada ze mna to w workach foliowych a tesciowa zazwyczaj w bagazniku :) w sumie sam uzytkuje to i tak wyglada :)...przeciwmgielne sa takie i w dzisiejszym roczniku...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
...nie sa to swiatla do jazdy dziennej...a tez maja funkcje doswietlenia zakretu... :)
do hb halogeny wzieli z punto/mito itp a do sedana z lanci delty. Aż się dziwię że tylne są inne bo mieli jesne dla wszystkich modeli.
Mój do dzisiaj wyglądał jak na zdjęciach powyżej. A teraz z racji wyjazdu do pracy jest uje***ny aż po szyby. Leje tutaj niemiłosiernie i wszystek syf z poboczy wpływa na jezdnię...
To i ja pokażę mały agrotuning ;-) Normalni ludzie pewnie tego nie zauważają, ale dla mnie widok żółtej żarówki w przezroczystej lampie jest obrzydliwy, jak brud za paznokciami ładnej kobiety :tongue (choć np. 15-calowe felgi z kołpakami nie gryzą się z moim poczuciem estetyki). Na zdjęciu żarówki kierunkowskazów Osram Diadem.
Załącznik 35806
Świecą normalnie, na żółto (pomarańczowo?) i mają homologację (czyli full legal). Do tego są long life (przykładowa oferta).
Co to za różnica, czy w przezroczystym kloszu jest żarówka pomarańczowa czy niebieska.
Różne fetysze ludzie mają :)
Białą kobietę w czarnej a czarną w białej.
Reflektory z soczewką są jeszcze bardziej przezroczyste. Mnie też drażnią pomarańczowe żarówki, tak jak felgi 15 z kołpakiem:smile:, ale trzeba było kupić Osram Diadem Chrome. Wygląda zdecydowanie lepiej.
Załącznik 35818
Poza wysoką ceną te żarówki mają to coś w sobie co poprawia wygląd reflektora.
Dodałem dla Tipka pasek "przeciwsłoneczny" na przedniej szybie
Załącznik 35827Załącznik 35828Załącznik 35829
i pomalowałem... (sąsiad "z garażu" stwierdził, że "dobrze, ze nie na żółto albo na czerwono") ale taką miałem farbę.
Załącznik 35830Załącznik 35831Załącznik 35832Załącznik 35833
Dziś doposażyłem tipo o uszczelkę pokrywy maski. Koszt 67 zł. Idealnie pasuje do otworów. Tak sobie myślę że uszczelki się pozbyli to kiedy pozbędą się wygluszenia pokrywy maski bo na razie o dziwo w benzyniaku nadal jest.
Załącznik 35892
Załącznik 35893
Załącznik 35894