WITAM WITAM !!!!!!!!!!!
To jest widok strony w wersji do druku
WITAM WITAM !!!!!!!!!!!
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam serdecznie wszystkich
Cześć, chciałam się przywitać... Mam nadzieję, że nie jestem jedyną kobietą na tym forum? :)
Podrawiam.
Witam, jestem nowy
Witam
witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem tego forum mam fiata marea weekend 2.4td z 1997 roku mam nadzieje ze z czasem nabierajac doswiadczenia bede mogl pomoc kazdemu kto bedzie potrzebowal porady na forum ale mam nadzieje ze narazie bedziecie mi wy pomagali pozdrawiam i jeszcze raz witam
Czesc wszystkim
Povitać, Wczoraj stałem się posiadaczem Sieny 1,2 EL, mam nadzieję, że szczęśliwym:) Pozdrowienia dla forumowiczów.
Zyg
Część Paniom i Panom.
Witam Was!
ja jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Uno Fire :)
szczęśliwym ponieważ nie znam drugiego tak przyjemnego samochodziku - linia karoserii, odpowiednie dla 3-4 osobowej rodzinki przestrzenie ładunkowe na jazdę miejską i weekendową.
Szkoda tylko że nie ma jakiejś wersji współczesnej tego autka, bo punto - bez urazy - to już nie to samo :)
Forumowiczów wszystkich wita,
Weronika, co nie boi się silnika 8) .
Witam miłośników Fiatów, osobiście mam służbowego Fiata Pande i troche z nim problemów.
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich
Jestem nowym i mam nadzieję szczęśliwym nabywcą Fiata Palio Weekend.
Liczę na pomoc doświadczonych fachowców.
Wreszcie jakieś sensowne forum Brawo gratulacje dla organizatorka
[size=2][ Dodano: 2009-12-02, 00:04 ][/size]
Pany mam kłopota z motorem 2,4 JTD 130Km Miga mi sprężyna po diagnostyce wymieniłem świece żarowe i nic to nie pomogło
Witam jestem nowo upieczonym posiadaczem FIATA BRAVA. Myślę, że będę tu zaglądał tylko z przyjemności a nie z posiadania jakiegoś problemu:)
niebawem stane sie wlascicielem Stilo i juz czytam to forum,
pozdrawiam!
witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich.