Ja też to mam i tak samo mnie wkurzają ( mam wrażenie że one są też od środka). Mam też ślad po mniejszej wycieraczce na wysokości oczu kierowcy.
To jest widok strony w wersji do druku
Kup fusso glaco zero, zniknie wszystko nawet ślad po płynie do spryskiwaczy z biedronki ;]
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Pomieszalem ten czyscik kup SOFT99 GLACO GLASS COMPOUND ROLL ON
Ja próbowałem usunąć przebarwienia tym w 30minut skasujesz wszystko. Nakładasz trochę czekasz i polerujesz
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Gdybym mial pewnosc ze to usunie
Załącznik 34081
To bym kupil a srednio usmiecha mi sie 40+zl wydawac i sie okaze qpa... .
Jak to jest z tym złym prowadzeniem z dużymi prędkościami czy np. Czuć już to przy 150km/h czy wyżej?
Jest...dziwnie. Przy ok.110-120 kmh auto wymaga zwiększonej czujności. Potem jest...lepiej :smile:
. Da się spokojnie lecieć autostradą 150-170. Wtedy prowadzi się dość precyzyjnie. Powyżej już zaczyna go trochę nosić na pasie. Słowem- nie jest to mistrzostwo świata, ale też nie ma dramatu.
Miejsce to jest dokladnie tam gdzie bieg konczy wycieraczka pasazera
Załącznik 34084
Tu widac jak to miejsce wyglada podczas deszczu
Załącznik 34085
Na mokrym widać, na suchej szybie nie. Mnie osobiście by to nie przeszkadzało.
Twoje zdanie malo mnie interesuje , na mokrej wkurza gdy wycieraczki chodza , za kazdym razem to widac. Pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem, przemilcze fakt ze ta szyba to jakis shit, szybko sie porysowala od wycieraczek - tak dbam o szybe itp itd, wycieraczki zmienione na wiosne.
...u mnie to samo..widac te pasy a na do datek mam znaki po przyssawkach ososlony przeciwslonecznej...rece opadaja...na wiosne jak przekladalem opony zimowe na letnie majac uniesione auto dosc wysoko to zauwazylem ze jakos tak krzywo spasowana-zalozona jest oslona od przewodow juz nie pamietam jakich(paliwowe,hamulcowe??)po prawej stronie auta...trzeba pomyslec nad poprawa tego...zaloze temat,wkleje foty bedzie wiadomoo co chodzi :) oczywiscie mowa o sedanie :)