Oj tam oj tam- zdarzyło się uszkodzenie i tyle. Jak każda mniejsza lub większa awaria...:roll:
To jest widok strony w wersji do druku
Oj tam oj tam- zdarzyło się uszkodzenie i tyle. Jak każda mniejsza lub większa awaria...:roll:
Nie podoba mi się w tipo to, że dzisiaj rano podłączyłem telefon i AA działa, ładowanie działa.
Niemniej zgłoszę problem na przeglądzie, bo na dniach będę go umawiać
Zwykła noc cudów :)
U mnie tak naprawiła się dmuchawa
No cóż parująca tylna szyba, komunikat co jakiś czas o niedziałających czujnikach zmierzchu i deszczu (wystarczy wyłączyć i włączyć na auto i znika) reszta jak na razie na plus. Auto pozytywnie mnie zaskoczyło.
Jest auto w ktorym nie paruje tylna szyba?
Phaeton, A8 D3/D4, C6 tak na szybko.
@edit: Żona mi marudzi, że zimno się zrobiło i znowu śmierdzi w aucie spalinami i wszystkie zapachy wpadają jak szalone.
Na przegląd 45 tyś. założyli ori filtr kabinowy. Nie dość, że kasują za ten badziew ponad 100 PLN to jest tragedia. Już zapomniałem, że od nowości zwróciłem uwagę, że łyka wszystkie smrody. Wymieniłem na jakiś tani zamiennik "węglowy" ~30 PLN i było znacznie lepiej. Znów trzeba zamówić. Ale 100 PLN w plecy.
Chociaż może nie... Jak Ją tam trochę podgazuje...
Wiesz, babę zostaw. Ona wzięła to na przegląd. Z drugiej strony puki czekam na głowicę robię co każą, ori filtry itd. żeby w razie w. nie mieli się do czego przyczepić. Nie mam ochoty się z nimi przepychać.
Wrażenia żony po pierwszym tysiącu w Tipo są mniej więcej takie, że wolałaby się przesiąść do MG ZS 180 (auto z lat naszej młodości). Brytyjsko-Japoński wynalazek. Jak to na brytyjskie auto ilość dni spędzonych na drodze była proporcjonalna do dni spędzonych u mechanika. Ale jak się wsiadało to z bananem na twarzy i wysiadało z jeszcze większym :D
Podwójna szyba + chemiczna warstwa hydrofobowa od wewnątrz. Generalnie przy produkcji szyby jeszcze takie coś się robi. Bieda wersja możesz sobie Anti Fogiem zrobić tył od wewnątrz :D Zrobisz raz na 2 miesiące i będzie Phaeton :D
https://youtu.be/xm2swohEtYM?t=129
mnie sie nie podobaja dwa pionowe, prostokatne slady przez cala szybe na zewnatrz, na wysokosci kierowcy i pasazera - chyba po naklejkach albo od montazu, widac je idealnie rano jak jest spora wilgoc i zaden plyn sobie z tym jeszcze nie poradzil :)
Sprobuj szybe wyglinkowac.