To jest widok strony w wersji do druku
-
A ja niestety uszkodziłem lakier jak przekładałem fotelik [emoji20]
Kurła.
Kod lakieru 718A, a w internetach można zamówić tylko 718B. Niby też czarny cinema no ino czemu B, a nie A... https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f7bc9a45a.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
A ja niestety uszkodziłem lakier jak przekładałem fotelik [emoji20]
Kurła.
Kod lakieru 718A, a w internetach można zamówić tylko 718B. Niby też czarny cinema no ino czemu B, a nie A...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f7bc9a45a.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
;( Ja wczoraj uszkodziłem alufelgę 18 od fiata oryginalną :( jest zarysowana
-
A ja jakiś czas temu jak cofałem to miałem w martwym polu betonowy słupek i przedarłem sobie tylny zderzak :(
-
To zadrapanie na wnęce potraktowałbym taką kredką woskową która jest czasami jako dodatek przy pastach do polerowania auta. Dupy nie urywa, ale u mnie to znacząco zamaskowało podkład.....
Jeszcze jedno: dziś u mnie -3*C z rana były- i jak nigdy check zaczął mrugać. Wkurw mnie ogarnął, zakląłem zdrowo i głośno no i pomogło. Zgasł momentalnie. może to jest jakiś sposób?:mad:
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Kiera jest z plastikowej świni i nie wchłania żadnych kremów czy wosków. Tak że robota daremna :wink:
w dużo droższych autach jest plastikowa skóra
-
I to mnie rozwala w autach. za cenę samej dopłaty do takiej ecoskóry można prawie kupić prawdziwie skórzane meble do salonu. No ale tak to już jest, auta= drogo. W pulp fiction żeby przykryć zakrwawione siedzenia kilkoma szmatami Wolf wypłacił równowartość dębowych mebli do sypialni :-).
-
Cytat:
Napisał
srasquasz
;( Ja wczoraj uszkodziłem alufelgę 18 od fiata oryginalną :( jest zarysowana
Po 2 latach zobaczysz jak felgi bedą porysowane, fakt że nie mam jakiś zadarć ale rysy są , przed tym się nie uchronisz jak po mieście jezdzisz , chyba ,że pod koc furmankę ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Na kierownice można kupić zestaw do samodzielnego obszycia , nie jest to aż tak trudne a wyjdzie trochę gorzej a taniej niż u fachowca ;)
https://allegro.pl/ogloszenie/obszyw...cia-7413330356
-
Oryginał jest chyba naipierw przyklejany jakimś glutoprenem a potem zszyty. A wgl zachodzi to gdzies z tylu za guziki. uniwersalnym zestawem chyba ciezko to ogarnąć.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 35615 Uniwersalna skóra z allegro.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Oryginał jest chyba naipierw przyklejany jakimś glutoprenem a potem zszyty. A wgl zachodzi to gdzies z tylu za guziki. uniwersalnym zestawem chyba ciezko to ogarnąć.
Oczywiscie ze uniwersalnym ciezko ogarnac ale na aukcji co podalem link mozna wyslac zdjecie kiery i sprawdza czy maja taki model, klejony jest przy przyciskach, kiere i tak trzeba zdjac aby to dobrze zrobic. W renegade kiera jest taka sama.
-
nie chce krytykować ale o ile dobrze widzę zachodzi na przyciski i ramiona kiery. dla mnie nie do przyjęcia.
-
Cytat:
Napisał
tko17
u mnie zmysłu estetyki nie ma wcale, przyznaję się do tego, ale to wygląda okropnie. Wybacz.
-
Moze tko17 o ile to jego kiera , nie wie że plastiki z kiery mozna zdjac haha
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Kliknij w obrazek, aby zobaczyć większą wersję Nazwa: 20190416_115733.jpg Wyświetleń: 15 Rozmiar: 215.8 KB ID: 35615 Uniwersalna skóra z allegro.
Kompletnie mi się nie podoba. Wolę oryginał. A jak się ma w miarę czyste i gładkie ręce to ten ster trochę wytrzyma....
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Po 2 latach zobaczysz jak felgi bedą porysowane, fakt że nie mam jakiś zadarć ale rysy są
W obu autach nie mam porysowanych felg, ani po 3 latach, ani po 12 :) Da się? Da się :)