Witam serdecznie
To jest widok strony w wersji do druku
Witam serdecznie
siemka wszystkim
Siema. Pozdrawiam miłośników marki
elloooo wszystkim czy linki dzialaja?
Witam jestem nowym forumowiczem.
Własnie zakupiłem GPS 1.9 jtdm z zardzewialymi drzwiami progiem i nadkolem oraz z bledami abs esp i hill holderem.
bedzie zabawa
Witam Jestem Piotruś
Cześć wszystkim!
Od roku jestem posiadaczem Fiata Bravo 198 (diesel 1.9 120KM) z 2008 r. Ogólnie z samochodu jestem bardzo zadowolony, minusem z którym muszę zacząć walczyć to: makabrycznie parujące szyby i słaby odbiór radia. Poza tym jestem w trakcie zmiany radia (będzie multimedialne, z kamerą cofania, na Androidzie 6.0, bez cd/dvd) i kombinuję z instalacją aby wszystko śmigało :) Jak coś będę wiedział więcej lub potrzebował to odezwę się w odpowiednim temacie :)
Pozdrawiam,
Piotr "Barnaba"
Witam, właśnie zamówiłem Tipo, teraz chciałem pobrać instrukcję
Witam wszystkich
siema jestem tu nowe
Cześć! Dopiero co zainwestowałem w alfę więc zaciągam wiedzę z serwisów aut grupy fiata :D
Witam serdecznie
Witam wszystkich forumowiczów ;)
Witam wszystkich
Witam klubowiczy
Witam. Mam na imię Karol. Posiadam dwa Fiaty. Pandę 1.1 oraz Palio FL 1.2 16v. Posiadam spory zakres wiedzy z mechaniki tak więc spróbuję niektorym osobom pomoc.
Witam, jestem tu nowy i proszę o wybaczenie ewentualnej mojej ignorancji
Witam wszystkich : )
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Zbyszek. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata 850 Sport Coupe II seria. Autko jest teraz w remoncie blacharskim i jeszcze trochę to potrwa, ponieważ w miarę przesuwania się z pracami, jakby ich przybywa:confused: Prace blacharskie miały być zakończone do końca grudnia 2016, ale jest obsuwa u blacharza, pewnie jeszcze z miesiąc lub dwa. Później lakiernik i elektryk. Nie wiem czy na ten sezon się wyrobię. Silnik i skrzynia już po remoncie i czekają na montaż. Zbieram na razie części do remontu zawieszenia i hamulców. Ewentualnie chętnie nawiążę kontakt z posiadaczem takiego autka w celu wymiany doświadczeń.
Witam.
Wojtek, użytkownik kilku fiatów od zawsze.
Liczę że znajdę tu sporo cennych informacji których jeszcze nie odkryłem użytkując swoje auta.