Witam wszystkich ....pozdr.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich ....pozdr.
Witam wszystkich !!
Witam, oczywiście jestem tutaj nowa. Trafiłam na forum ze swoim Bravo 1.9 JTD w poszukiwaniu informacji dotyczących obsługi USB, Blue&Me...Świetne miejsce z dużą skarbnicą wiedzy.
Hej. Mam czerwonego Fiata 500. Alusy, klima, biała tapicerka, gada do mnie itp. cudeńka. Właśnie robię rozrząd i potrzebowałem blokad. Niestety ale w okolicy nigdzie ich nie uświadczysz. A mowa z mechanikiem o zmiennych fazach rozrządu to jak bym mu koran czytał. Blokady kupione, dzisiaj koniec wymiany. W razie co służę pomocą i radą bo o 500 postów mało a jednak trochę od Pandy w budowie i mechanice się różni. Pozdrawiam wszystkich. Oczywiście samochód córki, żeby nie było że jara mnie jazda czerwonym fiacikiem o kolorze damskich paznokci. :P
kolega poprosił mnie o naprawę cinquecento 700- objawy typowe na awarię uszczelki pod głowicą. zatem zabawę czas zacząć!
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Cześć
jestem Mikołaj i śmigam dwoma Alfami 156. Mój nick bierze się z sentymentu do Fiata Tempry - było to moje pierwsze auto i zrobiłem nim sporo kilometrów :)
Cześć, przywędrowałem z FiatBravoKlub :)
Cześć. Jestem Sebastian, użytkuje Doblo Cargo 1.9 i mam nadzieje ze nie będę musiał zbyt często korzystać z porad forumowiczów :smile:
Witam! wszystkich ulubiencow tej marki ,ja kupilem i niezaluje wrecz przeciwnie coraz bardziej zmieniam opinie o jakosci fiata
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
:smile::smile:Kochani ustalmy jedno bez fiata nic nie cieszy
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
jestem tu nowy jesli mnie widac napiszcie cokolwiek
cześć!jestem Jacek,moje autko to stilo z 2003.jeżdże nim już kilka ladnych latek
Witam. Jestem Jarek, posiadam Punto 2 1.2 8V z 2000r. Pozdrawiam
Czesc wszystkim. Z uwagi na fakt posiadania jtdm w alfie romeo przywialo mnie na forum fiata :) pozdrawiam.!
witampfrosze sterowniki na
witam, jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich