2 sztuki musisz kupic, ja te kupilem
https://allegro.pl/oferta/filtr-led-...dShowitemShare
To jest widok strony w wersji do druku
2 sztuki musisz kupic, ja te kupilem
https://allegro.pl/oferta/filtr-led-...dShowitemShare
no kolego sam przyznam , że obecnie zamiast Tipo którego miałem kupić , zaczynam sie interesować koreańskimi autami : kią ceed lub i30 , sympatyczne wozidełka , kilka w de serwisujemy i są spoko , jak stilo - proste jak na te czasy , więc będą mało awaryjne , a takie auta mechanika najbardziej interesują prywatnie ;) , dość się narobię przy tych kiblach vw , bmw , tak przekombinowane wynalazki że głowa mała , i qualitet już nie ta , ostatnio golf 7 kombi po 70 tys wymiana amorów z przodu , tragedia , o tsi to już szkoda gadać , ile już mielismy z motorschaden
Leasing trzeba było płacić,a auto traci na wartości + nie zarabia.
Na handel :)
Nowego nie biorę :) Żona na tyle mało jeździ, że nie ma to ekonomicznego sensu. Celujemy w jakąś zabawkę bardziej: Lexusa R6 / S40 z R5 pod maską/ Epicę R6 z automatem / Zafirę 2.0T (tylko ta skrzynia :/) / jakiś Saab maybe.
W zależności co się trafi w dobrym stanie pierwsze. Nie goni - żona jeździ Superb'em teścia :)
Przy takich niewielkich przebiegach można kupić coś co daję frajdę z jazdy :)
R5 w dieslu w kompakcie volvo zapewne daje radość. Resztę pominę zasłoną milczenia. chujnia. No chyba że chodzi o nowe to nie wiem.
Pierwsze 10k km przejechane prawie bezproblemowo, więc tipo w nagrodę zostało umyte i odkurzone.
Załącznik 35597
To teraz FiatPrime już nie potrzebuje korzystać z tego forum bo nie ma Fiata i wszyscy łącznie z nim są zadowoleni. :-)
Dlaczego? ;) niech nam dostarcza info na temat remontów głowic na terenie pomorza :) ;)
Ale teraz to chyba w dacii?
Nie no przecież każdy z taxi co ma Tipo to juz ze dwa razy zrzucał glowice przez LPG wiec nawet nie dokręcają śrub na maksa bo za chwile znowu remoncik :) ;)
Taka mała pierdoła. Kierunkowskaz po wykonaniu manewru czasami nie wyłącza się. Normalnie wraca do pozycji neutralnej, jednak dalej miga.
A ja dla swojego tipo zrobiłem dziś zakup w aptece ;-). Były kremy do rąk w przecenie po 90 groszy bo ważne do 04 2019. to kupiłem jeden i natarłem tę ekskluzywną skórę na kierownicy, gałe od biegów i parę gratów. krem na glicerynie wprawdzie wiele nie pomoże ale i nie zaszkodzi.
Kiera jest z plastikowej świni i nie wchłania żadnych kremów czy wosków. Tak że robota daremna :wink:
Myslisz ze wyciag z kory wierzby d panthenol icos tam jeszcze nie dadzą rady? ;-). Na drugi dzień jest nieźle dokupie drugi na uszczelki.