Witam . Melduje sie użytkownik mało popularnego modelu ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam . Melduje sie użytkownik mało popularnego modelu ;)
Witam wszystkich :)
Witam i pozdrawiam
Witam na forum !
puk, puk. elo. no to mam teraz brave
Witam;
jestem nowy na ty forum ale od dawna miłośnikiem włoskiej motoryzacji;
obecnie uno 99' 1.7.d-silnik rewelacja-blachy *%$#@$^%
wcześniej AR 156 2.4.jtd 99'-tragedia
bravo 1.6. lpg 97'- rewelacja;
Witam!
Niedawno kupiłem swój pierwszy samochód (Maryśka). Z tego forum czerpię dużo cennych informacji na jego temat. Pozdrawiam.
Witam!
Jestem nowy i pragnę wszytskich serdecznie pozdrowić!
od lipca jestem właścicielem fiat Marea weekend 1,8 LPG.
i cos czuje ,ze będę z forum często korzytsał:)))
Witam Wszystkich forumowiczów :) Skoro dodaje tu swój wpis oznacza to nie mniej ni więcej jak fakt że dołączyłem do Waszego grona. Już od jakiegoś czasu zaglądam ukradkiem do Was w poszukiwaniu cennych informacji na temat Fiacików Stilo...
Sam jestem posiadaczem (szczęśliwym / bądź nie - kwestia tego jak kto woli... ;D ) od marca'09 FIATA STILO 1,2 16V '02 póki co mi wystarcza :)
Liczę na Waszą pomoc i sam polecam się w rozwiązywaniu problemów z naszymi zabawkami - w końcu co dwie głowy to nie jedna... :)
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jestem posiadaczem Fiata Cinquecento z 1993 roku z silnikiem 889 cm3 na gaźniku, w mojej rodzinie jest już 12 lat i nie było z nim problemów :)
witam kupiłem żonie UNO z 93r. lecz jak to wychodzi Ja będę je naprawiał :sciana:
pozdrawiam wszystkich sympatyków Fiata
Witajcie, obecnie współdzielę z rodzicami Fiata Seicento 900, i sam przymierzam się do zakupu Fiata Punto II, mam nadzieję że na forum znajdę moc ciekawych tematów mogących pomóc mi przy zakupie mojego Fiacika.
Pozdrawiam wielbicieli marki
Zjawiłem się z potrzebą znalezienia schematu instalacji elektrycznej do mojego Fiata... i cudownym trafem odnalazłem od razu, tyle tylko, że muszę czekać 12h na to by ją ujrzeć.
No i z nudów w oczekiwaniu znalazłem coś ciekawego tutaj :)
http://www.megaupload.com/?d=C0V7ACKH
Skan książki fiat palio siena
Wtam,
Pragnę przywitać forumowiczów. Jestem "szczęśliwym" posiadaczem Fiata Marei sedan 100 16V. Jak na razie jest w nim wiele do zrobienia aby był naprawdę wart pokazania. Mam nadzieję, że na forum uzyskam odpowiedzi na moje pytania i będę mógł się również podzielić swoją wiedzą z innymi.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich szczęśliwych posiadaczy Fiatów,
Marcin
witam wszystkich użytkowników fiatów:D
Witam Wszystkich posiadaczy Fiata UNO składam kondolencje i łącze wyrazy współczucia z powodu posiadania tegoż prawie samochodu.
Witam wszystkich.
Witam....mam nadzieję stać się stałym i aktywnym forumowiczem. Mam wielka nadzieję sfinalizować w przyszłym tygodniu zakup STILO_JT_115km_multiwagon....Boże daj żeby się udało...
Witam wszystkich. Przymierzam sie do zakupu Stilo, wiec zbieram informacje o tym "wynalazku" :) . Aktualnie mam Peugeot 307 i wiem co to znaczy posiadac "wynalazek". Narazie jestem pelny nadziei.
Witam wszystkich wlascicieli marki fiat i nie tylko :D