Witam wszystkich serdecznie
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich serdecznie
witam jestem posiadaczem grande punto 1.4
witam jestem posiadaczem Uno 1.0 Fire
Uno FIRE - nazwa pochodzi od częstych pożarów instalacji elektrycznej :DCytat:
Napisał kazryz1
Witam
Witam wszystkich. Przymierzam się do zakupu Multipli bipower.
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich. Mam nadzieję, że mimo tego żem "baba" i w dodatku blondynka zostanę przyjęta do Waszego forumowego grona.
Moje autko to CC Sporting 1.1 - uwielbiam ten samochodzik.
Pozdrawiam wszystkich :) :)
Witam wszystkich :D
Witam wszystkich nowych forumowiczów :dlon:
Witajcie miłośnicy fiatów :lol:
Witam serdecznie i pozdrawiam posiadaczy fiatów
witam wszystkich:)
Witam i pozdrawiam goraco wszystkich! :)
Witam. Pozdrawiam wszystkich. Zakupiłem z Reichu Fiata Marea weekend z 1996 i zapisuję się na forum celem wymiany informacji.
Witam się ze wszystkimi.
Witam wszystkich.
witamy serdecznie, jednak lepiej było to zrobić w tym temacie http://fiatforum.com.pl/topics1/dzie...2250.htm#19740
Witam. Posiadam w użytkowaniu Cromę 2.0 IE z 95 r. -czyli z ostatniego roku produkcji. Poszukuje do niej serwisówek, manuali, etc. Na codzień poruszałem sie produktem FSO, jednak z jedynym słusznym silnikiem TwinCam-em FIAT-a o oznaczeniiu 132c3000. . niestety tragiczny dla niego wypadek zakończył żywot karoserii, jednak silnik ( 2.0 IE L-Jet) żyje w nim nadal i jego serce chce bić w innym body. Na czas poszukiwania karoserii godnej przyjąć zacne serce, otrzymałem Cromę. Poniewaz jej stan mechaniczny jest dość opłakany, staram sie przywrócic jej dawną świetność. Jesli posiada ktoś z Was cokolwiek serwisowego dla Cromy - bardzo proszę o info - moze byc PRV, moze byc Mail.. Dzieki.
Witam i pozdrawiam wszystkich :D
Po Fiacie Brava przyszła pora na Fiata Marea... mam nadzieję, że się spisze tak dobrze jak Brava, która niestety miała spotkanie z tramwajem... gdyby nie to to pewnie bym nią jeszcze trochę pojeździł ale tak to przynajmniej sytuacja mnie zmusiła do zmiany auta na nowsze :)
witam wszystkich szczęsliwych posiadaczy fiatkow, dołaczyłem do waszego grona , może jak zrobie z moją marysia bede bardziej wesoły , wpierw musze naprawic to co jej poprzedni własciciel zaniedbał , niech mu ziemia lekką będzie.