Witam wszystkich, właściciel starego Doblo na nadzieję zdobyć wiedzę o tym na co patrzy. Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich, właściciel starego Doblo na nadzieję zdobyć wiedzę o tym na co patrzy. Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie. Driver Stilona ;-)
Kolejny właściciel Fiata się melduje :)
Nowy właściciel Doblo 2008 1.6 16v dołączył do forum.
Witam Wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich, właśnie kupiłem Bravo 1.4 Multiair, pozdrawiam
Witam wszystkich. Jestem nowym klubowiczem. Liczę na owocne dyskusje i wiedzę w temacie. Fiat to coś więcej jak pasja :)
dzien dobry ..jestem nowy..."Jasmes Novy"....pozdrawiam
Chciałbym się z Wami przywitać - Posiadacz Alfy ;)
Witam wszystkich forumowiczow. Posiadam Fiata romeo i mam nadzieje ze wspolnie bedziemy sobie pomagac .
Witam i o poradę pytam :D
witam mam nadzieje że uda mi się tu dowiedzieć czegoś więcej o stilo 1.9 jtd 115 :P
Witam koleżanki i kolegów,
Stałem się właścicielem czerwonego bombla i chciałem przywitać i rozpocząć przygodę z wami :)
Pozdrawiam
Witam wszystkich. Jako że wczoraj na trasie wyskoczyła mi w moim 2,4jtd marchewa przyszedł czas na obowiązkowe pochłanianie tematów forum. Więc do dzieła:food:
Witam
Jestem Waldemar. Po wielu latach ponownie zostałem posiadaczem FIATA. Mam nadzieję że "Maryśka" również będzie dobrze mi służyła jak poczciwy PF 125 kombi.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy FIATÓW.
Witam.
Jestem Piotr posiadam od paru lat multiplę. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Witam wszystkich serdecznie.
Witam i pozdrawiam Wszystkich miłośników marki FIAT
Witam wszystkich
Witam forumowiczów,
od niedawna jestem posiadaczem grafitowego Stiliusa w wersji kombi, przyszedł czas na auto bardziej rodzinne :)
Szukałem auta nieoklepanego, wygodnego, z mocnym i dobrem silnikiem diesla bogato wyposażonego i udało mi się zakupić taki egzemplarz.
Jak na razie pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, oby tak dalej.
Do zobaczenia na drodze i szerokości życzę nam wszystkim :)
Pozdrawiam
lukas7