Witam wszystkich.
Jestem od lat fanem włoskiej motoryzacji. Kiedyś miałem alfa 166 V6 turbo a teraz kobiecie kupiłem stilo abarta :) ( selespeed ) Fiacik ma gwint i max opcje ... i podtlenek gazu :D
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Jestem od lat fanem włoskiej motoryzacji. Kiedyś miałem alfa 166 V6 turbo a teraz kobiecie kupiłem stilo abarta :) ( selespeed ) Fiacik ma gwint i max opcje ... i podtlenek gazu :D
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem alfy romeo. Rodzina fiata więc chyba dobrze trafiłem.
Witam, kupiłem Multiplę 1.9 jtd rok temu od uczciwych Kaszubów, których serdecznie pozdrawiam. Od roku próbuje z wieloma sukcesami naprawiać , to co ci wspaniali ludzie w swojej bezmiernej wyobraźni i głupocie pozmieniali lub zaniedbali w tym samochodzie. Czasem mam ochotę go spalić :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam, kupiłem Multiplę 1.9 jtd rok temu od uczciwych Kaszubów, których serdecznie pozdrawiam. Od roku próbuje z wieloma sukcesami naprawiać , to co ci wspaniali ludzie w swojej bezmiernej wyobraźni i głupocie pozmieniali lub zaniedbali w tym samochodzie. Czasem mam ochotę go spalić :)
Witam wszystkich serdecznie :) Posiadacz skarbonki, czyli silnika Alfy w obudowie Fiata ;P Bravo 1.6 16v sx 1998
Cześć wszystkim fiatowiczom, właściciel ducato pozdrawia!
Pozdrawiam miłośników FIATÓW
Witam wszystkich Fiatowiczów :)
witam,
biorę się za robotę z Vdc
witam wszystkich alfaholikow ;)
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowym właścicielem Fiata Grande Punto 1.4 t-jet sport. Mam nadzieję że znajdę tu dużo tematów związanych z moim fiacikiem.
Witam ;) mam nadzieje, że pomożecie ogarnąć diagnostykę fiata ducato;)
Witam wszystkich;-)
Witam.Jestem Kocek zajmuję się naprawą elektroniki.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Witam jestem Krzysztof
Witam wszystkich Artur jestem
Witam
Jestem tu nowy
Pozdrawiam
witam ,Siemaa
Witam
Jestem nowym użytkownikiem waszego forum, i chciałbym się z wszystkimi bardzo serdecznie przywitać jak nakazuje tego kultura oraz jeden z punktów regulaminu, co prawda jestem użytkownikiem opla ale posiadałem kiedyś fiata cc 900, a w opisie wpisałem auto mojej teściowej, interesuję się nie tylko oplem,fiatem, ale także innymi markami samochodów. Postaram się pomagać wszystkim w miarę nabytego już doświadczenia oraz posiadanych informacji. Witam wszystkich użytkowników fiata.
Witam Wszystkich
Witam,
Jestem nowy na waszym forum. Co prawda nie posiadam Fiata ale posiadam Alfa Romeo 147 auto z koncernu fiata.
Mam problem z podłączeniem kabla ELM327 z moja alfą w programie fiat ecu scan wyskakuje mi błąd portu com1 program mam na Windows 7.
Czy może ktoś pomóc co z tym zrobić?