Witam, wszystkich fiatomaniaków:)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, wszystkich fiatomaniaków:)
Witam wszystkich:) jestem nowy na forum. mam Fiata Uno 1.0 fire i chciałbym go trochę zmodyfikować mam nadzieje ze będę miał tutaj wsparcie:) pozdr:)
Witam wszystkich, mam na imię Łukasz i wspólnie z grupą znajomych z barchetta.pl organizujemy pewien event.... ale to nie w tym dziale.
Pozdrawiam gorąco.
Witam wszystkich!!! Moje autko to Marea Weekend 1.6 :lol:
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Posiadam Fiata Punto II 2002 rocznik silnik 1,2 8v.Mam nadzieję,że będę mógł podzielic sie na tym forum moją wiedzą nt.auta oraz ,że wiele skorzystam na poradach forumowiczów.
Witam wszystkich na forum.Mój samochód to Bravo Nuova z 2009r 1,9 Multijet 120KM.
Autko jest nowe,więc problemów nie ma.Ale z biegiem czasu....? Jestem w fazie poznawania samochodu,więc forum
na pewno będzie bardzo pomocne.
Witam wszystkich jako nowy user forum :)
Witam..!! Jestem nowym członkiem tego zacnego forum.. A więc.. dysponuję FIATEM SEICENTO SX 900ccm w kolorze czerwonym.. z podtlenkiem LPG na pokładzie.. ;) do tego w wyposażeniu jak widać z modelu jest pełna elektryka szyb.. :> wkrótce ma jeszcze w ramach extremalnego wyczynu pojawić się na wyposażeniu jakiś centralny zamek.. :)
Ogólnie jest to mój pierwszy własny "bolid" i myślę (po przejechaniu już w tej chwili 3000km) że nie zmienię go tak szybko na inne, ani tez w przyszłości nie pozbędę sie go.. nawet gdy kupię coś innego.. (czytaj oddam komuś z rodzinki).. To byłoby na tyle.. Pozdrawiam wszystkich serdecznie..!!
Czerwone są szybsze :DCytat:
Napisał Ernestnet
Witamy
WITAM WSZYSTKICH ;D
Witam serdecznie :) Od wczoraj posiadam Fiata Scudo 2.0 jtd 69 KW
autko trzeba dopieścić, mam nadzieję, że mi w tym pomożecie ;) pozdrawiam
Witam wszystkich, a szczególnie tych, którzy potrafią dzielić się swoim doświadczeniem i wiedzą z innymi. O sobie nie lubię za dużo mówić, ponieważ jako "leciwy" już gostek ( 55 latek) przegadałem ze dwadzieścia. Czas więc na polubienie wsłuchiwania się w to co mówią inni. Renowacja i adaptacja budynków, to dziedzina, w której zaistniałem zawodowo najpełniej i najdłużej. Komputery i notebooki ze swoimi elektronicznymi bebechami to też bajka w której się dobrze czuję. Pozdrawiam i polecam się ze swoimi problemami związanymi z Mareą TD100. Ja ze swej strony chętnie podzielę się swoją wiedzą, jeśli może to komuś się przydać.
cześć, amiesza
Dzięki hepos za błyskawiczną reakcję. Czuję się już "inside"
Fajnie by było gdybym po 2 dniach prób może w końcu coś tam zassał z waszego download :)
Witam wszystkich forumowiczów, a zwłaszcza tych ze Stilo i jego Engine Fault ;>
Witam wszystkich :) jestem posiadaczem fiata doblo 1.9d 2001r. Mam kłopot a mianowicie: P0254 "Wirnik/krzywka pompy wtryskowej A - wysoki sygnał" Pomocy:( problem juest tylko z rana kiedy przekrecam kluczyk na pulpicie nie gasnie mi kontrolka silnika, po odpaleniu samochod przezuca sie od razu na "tryb awaryjny" po wylaczeniu samochodu i odczekaniu kilku min przy ponownym odpalaniu kontrolka gasnie i jest wszystko OK, ten problem jest tylko z rana. Czy cos jest z pompa czy elektryka moze byc zasniedzialy kabel np. ? :sciana:
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich forumowiczów. Jeżdżę Fiatem Stilo 3D 1.2 16V 2002r, mam je od nie dawna i mam zamiar je trochę dopieścić tak więc mam nadzieję że znajdę na forum wszelkie pomocne informacje. Pozdro dla wszystkich :)
witam wszystkich
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, od paru dni posiadacz Fiat Brava SX 1.4 12V...