Witam .Jestem nowy
To jest widok strony w wersji do druku
Witam .Jestem nowy
witam wszystkich jestem nowa od 3 dni jestem szczęśliwą posiadaczką Fiata Brava 2000r 1,6 ma on kilka usterek po poprzednim właścicielu kontrolka abs i wtryskiwaczy tylna wycieraczka przestała działać i ostatnio odkryłam ze po zapaleniu się silnika swieciła kontrolka światel przeciwmgielnych po włączeniu biegu wstecznego zapalała się i gasła dziwnie się zachowywała przy zmianie napięcia od świateł itd potem ustało.
Witam wszystkich forumowiczów!
Witam wszystkich forumowiczów
siemka nowiciusz za sterami maryski
witam i pozdrawiam
Dzień dobry, moje seicento uziemił dzik. Ja je jakoś wyklepie, ale on się nie odgriluje. :)
witam wszystkich, świeżo po odebraniu prawka zakupiłem Grande Punto 1.4 T-jet i narazie jestem z niego zadowolony wersja z panoramicznym dachem :) Z pierwszą trasą 300Km poradziliśmy sobie nadspodziewanie dobrze żadnych problemów aczkolwiek ostatnio po tym jak na rezerwie wracałem to bez powodu zaczeła się wyświetlać kontrolka Check engine :/ Ale myślę że wszystko będzie w porządku ^^
Witam, wszystkich własnie kupiłem GP 1.4 8v MPI z 2006, pozdrawiam
Witam wszystkich.
cześć, grande punto pozdrawia
Witam wszystkich.
Witam Wszystkich, od niedawna jestem zmuszony do bliższego zapoznania się z myślą techniczna włoskich inżynierów.... lub jej brakiem w zasadzie ;]
Witam wszystkich forumowiczów. Od trzech dni jestem posiadaczem fajnego Palio Weekend i mam nadzieję spędzić wiele wspaniałych chwil z nim i z Wami.
Witam serdecznie wszystkich na forum!