witam
To jest widok strony w wersji do druku
witam
Witam serdecznie. Jestem jak widać tutaj nowy. Od kilku miesięcy jestem posiadaczem fiata uno i cc, miło czytać jak i pisać na takim uporządkowanym i przejrzystym forumowisku. Pozdrawiam wszystkich :)
No dobra, skoro nie ma wyjścia to coś napiszę ;D [chciałam tylko ściągnąć sobie książkę do uno, ale system nakazuje mi się przywitać, co niniejszym czynię]
Witajcie. Od kilku lat mykam sobie uniaczkiem 1.0 fire z 2002 r., który ostatnio zaczął mi strajkować. Zanim oddam go do mechanika to chociaż z grubsza chcę wiedzieć jak skomplikowane zabiegi naprawcze czekają moje autko.
Witam wszystkich Fiatowiczów :D
Moja przygoda z tą marką zaczęła się jakieś 18 lat temu (ojciec kupił 126p, a ja - młody szczyl - byłem zachwycony:); a od wczoraj pomykam Punto II 1.2 8V z '99r - pierwszy własny samochód. Mam nadzieję, że będę z radością odwiedzał to forum :D
Witam serdecznie Forumowiczów. Od jakiegos czasu tj 6 miesięcy jestem posiadaczem Fiacika Punto (95 rok). Zawitałem na Wasze forum bo jak to z autami bywa napotkałem kilka problemów które rozwiązuje za pośrednictwem tego forum... Tak więc Witam :)
cześć
punciak II 1.2 8v, kolejne auto w stajni
jak narazie jestem zadowolony
pozdro
Witam!
Posiadam dwa fiaty o bardzo różnych charakterach - Multipla i Barchetta. Mam nadzieję że będę miał okazje na aktywne uczestnictwo w tym forum.
Pozdrawiam
Voytheck
Witam i pozdrawiam wszystkich :D
Witam!
Posiadam aktualnie Stilo 1,9JTD 115km oraz Seicento 900 wcześniej było Bravo 1,9TD a teraz dodatkowo doszła w rodzinie Marysia 1,9JTD 105km Mam nadzieję że będę miał okazje na aktywne uczestnictwo w forum. Chętnie wymienię swoje do doświadczenie w Fiatach. :D
Witam wszystkich!!!
Od miesiąca jestem posiadaczem Fiata marea weekend 2.4 :lol:
Szukam pomocy wysiadło mi sprzęgło :sciana:
Witam wszystkich serdecznie,
od 2 lat poruszam się Fiatem Marea 1,6 z '98 roku. Liczę, że na tym forum dowiem się czegoś nowego o tym doskonałym aucie, które naprawdę bardzo lubię :] Chętnie wymienię też własne doświadczenia na temat użytkowania samochodów marki Fiat.
Pozdrawiam ;)
Witam wszystkich serdecznie,
Moje autko to Punto II 1.2 8V 2000r.
Pozdrawiam forumowiczów :)
witam wszystkich
od wielu lat jestem związany z fiacikami a od niedawna znalazłem to forum:)
Witam Wszystkich;)
Witam Kolegów!Ja z takim zapytaniem panowie???Zakupiłem Fiata bravo 2.0 20V HGT i mam problem a mianowicie taki że jak odpalę silnik to z wydechu wydobywa się biały dym i wycieka woda jak przygazowuję to świata nie widać tak dymi,a po 15 minutach jak silnik się rozgrzeje to przestaje dymić ale za to na wolnych obrotach jak chodzi to świeci się kontrolka od oleju,a jak przygazuję to gaśnie.Może mi ktoś podpowiedzieć co może być przyczyną ???
Witam wszystkich niewitanych :dlon:
Witam wszystkich milosnikow Fiata :)
Witam wszystkich Użytkowników :) Jestem tutaj nowy i to mój kolejny fiat.. (wcześniej 4 maluchy, cinquecento i teraz panda. Mam nadzieje że nie będzie z miśkiem kłopotów : )
Pozdrawiam wszystkich właścicieli samochodów na "f" z włoskich stajni ! :lol:
Witam wszystkich fiatowskich maniaków :)