To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
faradek
W Bravo niestety też tak jest.
Najlepszy patent w tej dziedzinie to zwykłe manualne pokrętło, które można ustawić w dowolnej pozycji, a nie tylko 0 - 1 - 2 - 3.
Skąd ta pewność, że to tak działa:?: W dwudziestoletnich albo starszych pewnie tak ;-) Bo już w Pugu 205 z 2005 roku pokrętło tak nie działa ;-) Tak samo w 500X/Renegade i innych.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
kartonik
A tak na poważnie. Prawie pełny bagażnik walizek i trzech pasażerów w kabinie (z tyłu szczupła nastolatka).
W instrukcji piszą na jaką pozycję ustawiać w zależności od obciążenia tylnej osi. Siedzący z przodu nie liczą się ;-)
-
A ja musiałem się przestać liczyć z kierowcami jadącymi z naprzeciwka i świecić im po oczach, ale tylko kilko mi błysło długimi ;-)
-
Przyszla podkładka do kręgosłupa, pasuje na te siedzenia jak pięść do nosa, ale wstępne przymiarki wskazują wygodną pozycję. A to dla mnie najważniejsze, bo dziennie minimum 2,5 godziny w aucie spędzam.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
HEhe u mnie w lounge jest regulacja lędźwi- bardzo przydatna i wygodna rzecz. To dobrze ktoś wymyślił- bo wysokość regulacji jest w sam raz jak dla mnie...
-
Cytat:
Napisał
jacek2
HEhe u mnie w lounge jest regulacja lędźwi- bardzo przydatna i wygodna rzecz. To dobrze ktoś wymyślił- bo wysokość regulacji jest w sam raz jak dla mnie...
się ciesz.. naprawdę :)
Dla mnie jest padaka bez tego.
Spróbowałem z podkładką - może mega wygodnie nie ma, ale jak ją wyjąłem to jednak stwierdzam, że z nią jest o niebo lepiej, ale po przymiarkach i tak musze coś mniejszego kupić, ta jest niepraktyczna do samochodu
-
Cytat:
Napisał
Szary83
się ciesz.. naprawdę :)
Dla mnie jest padaka bez tego.
Spróbowałem z podkładką - może mega wygodnie nie ma, ale jak ją wyjąłem to jednak stwierdzam, że z nią jest o niebo lepiej, ale po przymiarkach i tak musze coś mniejszego kupić, ta jest niepraktyczna do samochodu
Ja bym proponował przywiązać w kilku położeniach gruby ręcznik z czymś zawiniętym i sprawdził czy to wystarczjące a dopiero wtedy kupował coś w ten deseń bo podkładki są różne i plecy też:) najlepiej jak ortopeda by pokazał gdzie i co zawiązać bo pewnie już masz coś z kręgosłupem jak boli... można też kupić siedzenie z rozbitka - będzie pewnie tanio ale jednak nakładki od ortopedy dopasowane pod plecy są lepsze od najlepszego siedzenia.
-
Ja bym proponował dobrać się do oparcia fotela rozpinając zamek od tylnej strony oparcia i metodą błędów i prób i w ten sposób dopasować sobie stałe wyprofilowania odcinka lędźwiowego.
-
Żona sprząta bagażnik swojego SW z kefiru, bo haczyki na zakupy są dość nisko względem podłogi i zakupy lubią się rozsypywać:D Nie podobają nam się te haczyki :D
-
Większego bullshitu dawno nie słyszałem. Może to jednak problem z użytkownikami haczyków, a nie z samymi haczykami?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Pewnie ta. W Dusterze 5cm wyżej. W Fabii HB tez wyżej. Faktycznie dużej siatki w Tipo nie da się zawiesić. Siatka zahaczona o haczyk nie wisi tylko stoi więc na zakręcie może się wywalić.
Pewnie wada egzemplarza. Albo nie umiemy zawiesić. Absolutnie nie brak pomyślunku projektantów. :) Kurczę, całe życie źle haczyków w aucie używaliśmy. Dzięki kolego! ;D
Ja w sedanie haczykow nie mam, dwie duze torby raz w tygodniu pelne prowiantu transportuje i przez ponad rok ani razu nic mi sie nie wysypalo ani nie przewrocilo :P
-
Niecałe 3 miesiące i już listwa odpadła.
Zamontowałem ją z powrotem ale niesmak pozostał https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...590161a809.jpg
-
Nie umiesz listew używać kolego lub na taksówce jeździsz. Innego logicznego wytłumaczenia nie ma. W oplu by już dawno pękła, a w Dacii jej w ogóle nie ma.
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Nie umiesz listew używać kolego lub na taksówce jeździsz. Innego logicznego wytłumaczenia nie ma. W oplu by już dawno pękła, a w Dacii jej w ogóle nie ma.
Ja myślę, że mam za wysokie prędkości przelotowe na trasie A1-S1-DK94 i nie wytrzymała presji otoczenia [emoji16]
-
Czy u was też nie można zamknąć klapki wlewu paliwa??? Nie widzę przy niej żadnego rygla...
-
Zamknąć można ale fakt ... rygla nie ma ;-)