siemka wszystkim :)
To jest widok strony w wersji do druku
siemka wszystkim :)
Witam, jestem tu nowa, od wczoraj szczęśliwą posiadaczka fiata UNO 1,4 1998r. :) i od kilku lat posiadaczką maluszka, który niestety ledwo zipie.
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich aktywnych i jednorazowych ;D
Witam wszystkich użytkowników ,tego forum
Witam wszystkich
Witam wszystkich na forum.
Actros
Fiat Panda 1.1+LPG
witam
Witka,
Jestem tutaj nowy i dlatego się witam :)
Witam wszystkich od tygondnia jestem posiadaczem Punto II 1.2 8v. Pare rzeczy musze powymieniac ... sprzegło, miska olejowa ;D . Jak narazie to jestm mile zaskoczony spalaniem mojego autka.
Pozdrawiam wszystkich. :lol:
Witam wszystkich.
Witamy nowych użytkowników :D
Witam nowych forumowiczów :zgoda: :dlon:
Chciałem się ze wszystkimi przywitać, ale coś mi nie wychodzi poruszanie się po forum :o :roll: . Próbowałem napisać lub dopisać się do forum "Dzień dobry!.....", ale ciągle pojawia się komunikat że nie przejrzałem wszystkich stron. Mam przeglądać wszystkie 88 stron?? :sciana:
Dziś kupiłem sobie fiacika Uno DS 1,7 i już mam problem. Wyczytałem na stronach "fiatforum.com.pl" że ten model, z tym silnikiem był produkowany do 1995 roku, a w dowodzie rejestracyjnym podany jest rok produkcji samochodu 1996. Czy to oznacza iż autko te ma nieprawdziwe dane? :roll:
Witam!!!Wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam!!!
Cześć wszystkim!
Witam wszystkich "fiacikowców".
Mam Punciaka II z 2001r z silnikiem większym niż karton po mleku tzn 1.2
Pozdrawiam
Cześć wszystkim
Mam uniaka 1.0 97r
Witam wszystkich użytkowników Fiata. Od wczoraj stałem się użytkownikiem Fiata Stilo 1,9 JTD z 2001roku. mam nadzieje że też przydam się na tym forum :lol: . Pozdrawiam wszystkich!!!
Witam wszystkich posiadaczy fiatów :D
posiadaczy fiatów.