To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
srasquasz
Fajnie :smile:
-
Cytat:
Napisał
srasquasz
Widze bydgoszcz, rejony dworcowej-śniadeckich? Troche strach zostawiac tam auto na takim felunku ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Odebrałem dzisiaj auto po wymianie silniczka nawiewu , blokowala sie temperatura, grzal albo chlodzil na maxa .
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Widze bydgoszcz, rejony dworcowej-śniadeckich? Troche strach zostawiac tam auto na takim felunku ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Odebrałem dzisiaj auto po wymianie silniczka nawiewu , blokowala sie temperatura, grzal albo chlodzil na maxa .
Tak ale to w dzień na godzinkę tylko xD
Mam hale garażową na noc :)
-
Ostatnim czasem duzo tipo sie wysypało na miasto :)
-
-
@Szary83 czarny robi robotę*:rolleyes:
Sam się wahałem pomiędzy czarnym, a granatem. Ostatecznie stanęło na granacie, ale czarny z chromowanymi wstawkami to jest bajka ;)
-
Ale czarny ciezko utrzymac w dobrym stanie niestety. Felgi srednio pasuja ;)
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Ale czarny ciezko utrzymac w dobrym stanie niestety. Felgi srednio pasuja ;)
Dokładnie tak jak piszesz, za dwa dni w trasie znów będzie utorbcony. Co do felg, miały być na zimę alusy to są alusy a w dobrej cenie trafiły się OEMowe tefelony, mnie to tam ryro czy pasują, ważne że idealnie pasują jak wrócę do roboty to sobie tam zmienię na fabryczne 17 i look właściwy wróci [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
kammar
@Szary83 czarny robi robotę*:rolleyes:
Sam się wahałem pomiędzy czarnym, a granatem. Ostatecznie stanęło na granacie, ale czarny z chromowanymi wstawkami to jest bajka ;)
Też tak uważam, akurat taki kolor na placu był, nie miałem wyboru.
Kupiłem dzis pastę polerską do chromów bo po zimie mają delikatny nalot
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Umyty
Wow :wink:
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Wow :wink:
wiem :D mój Tipo umyty - to musi być święto hahaha :D
No ale człowiek na L4 siedzi to oddałem w dobre ręce na myjnię ręczną, bo samemu się nie chciało, poza tym tam zrobią lepiej niż ja :P
-
7 załącznik(i)
Założyłem chlapacze z przodu. Lakier pod nimi zabezpieczony czarną folią. Założyłem też blachy pod drzwiami i klapą.
Załącznik 35428
Załącznik 35425
Załącznik 35429
Załącznik 35430
-
Zastanawiam się na ile jest w stanie wytrzymać ta "folia", którą przypomina mocno taśmę izolacyjna
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
tko17
Bleee ale szpetnie wyglada ta tasma.
-
Zamówiona bezbarwna. Na razie takie będzie.