To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Emi_Wwik
Ja na niego dostałam prawie identyczną ofertę (tłumaczyli, że chromowane klamki i koło zapasowe pełnow. są we wszystkich modelach na magazynie i nie da sie z tego zrezygnować) = 46300zł.
Biorę go z LPG i nawet już na opony zimowe rabatu nie dostałam... (w górach to pasuje już mieć odpowiednie buciki przy odbiorze :D). = 50700zł z LPG i zimówkami
Ja ostatecznie za swojego Tipo dałem 46.000 zł. Oprócz dywaników nic więcej nie chcieli w tej cenie dorzucić.
-
Jako nowy witam wszystkich !
Fiat Tipo 1,4 Lounge + felgi aluminiowe 17, pakiet widoczność, pakiet tech lounge, koło zapasowe + od salonu dywaniki i przyciemniane szyby. Kolor biały, rocznik 2017
Cena 67.150 - zapłacone 57.500
Chyba dobrze, ale może ktoś mądry oceni...
-
Bardzo dobra oferta :-) teraz pozostaje życzyć zadowolenia z auta :-)
-
Ronron ale to hb sedan czy sw
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Ronron ale to hb sedan czy sw
Sedan
-
Cytat:
Napisał
ronron
Fiat Tipo 1,4 Lounge + felgi aluminiowe 17, pakiet widoczność, pakiet tech lounge, koło zapasowe + od salonu dywaniki i przyciemniane szyby. Kolor biały, rocznik 2017
Cena 67.150 - zapłacone 57.500
Chyba dobrze, ale może ktoś mądry oceni...
Możesz podać namiary na salon? :) Może na inne warianty zaproponują mi podobnej skali rabat :D Pytanie uzupełniające: cena 67,150 to cena katalogowa dla 2018 czy wycena juz uwzgledniajaca promo z wyprzedazy?
No i gratulacje rabatu :)
-
To w sumie ja podobnie.tylko moj kombi metalik,bez kola i pakietu widoczność.zwykle szyby.58.500 wrzesień 2017
-
A koledzy pytanko czy komuś udało się kupić auto gołe za 43,900 jak ostatnimi dniami Fiat co dziennie daje reklamy w TV
-
HB Lounge 2017 120km + tech lounge + style lounge + metalik + zestawy opon lato/zima + dywaniki + koło + power care 3 lata - 64.500
ujdzie?
-
HB POP + kolor+pełne koło +wszystkie szyby elektryczne +alu 16'+gniazdo zapalniczki w bagażniku +dywaniki
52000
-
Dobrze by było żeby Ci co nie mają w profilu wersji silnikowej pisali to w poście.
-
Cytat:
Napisał
Aving1962
Możesz podać namiary na salon? :) Może na inne warianty zaproponują mi podobnej skali rabat :D Pytanie uzupełniające: cena 67,150 to cena katalogowa dla 2018 czy wycena juz uwzgledniajaca promo z wyprzedazy?
No i gratulacje rabatu :)
Salon to Pol-Car Antoninek, tamta cena to nie jest na 2018 rok, straszyli, że taka ma być wyższa - pochodzi z wyprzedaży i dzisiaj jeszcze przy wyborze finansowania ( ich leasing fabryczny) dorzucili opony zimowe
-
Fiat Tipo 1,4 Lounge , pakiet widoczność, koło zapasowe + od salonu dywaniki i czujniki parkowania. Kolor szary colosseo, rocznik 2017
zapłacone 57.750 w cenie montaż moich opon
Pomorskie
-
-
Cytat:
Napisał
corneliusryan
Fiat Tipo 1,4 Lounge , pakiet widoczność, koło zapasowe + od salonu dywaniki i czujniki parkowania. Kolor szary colosseo, rocznik 2017
zapłacone 57.750 w cenie montaż moich opon
Pomorskie
Jak sedan to drogo :P
-
Witam wszystkich po raz pierwszy.
Fiat Tipo 1,4 Lounge sedan rocznik 2017 kolor biały z pakietem widoczność + dywaniki + kola 17â + montaż moich kompletnych kół zimowych razem 53 200zł.
Podkarpackie
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Jak sedan to drogo :P
Sedan
Nie piszę że tanio, w trójmieście zauważyłem że ceny na samochody są wyższe i bardzo trudno się negocjuje.
-
Cytat:
Napisał
corneliusryan
Sedan
Nie piszę że tanio, w trójmieście zauważyłem że ceny na samochody są wyższe i bardzo trudno się negocjuje.
To samo zauważyłem. Dlatego kupiłem Jeepa Renegad'a w Warszawie zamiast w Gdańsku/Gdyni. Jak usłyszeli, jaką cenę dostałem w salonie w Warszawie (CarSerwis) po negocjacjach mailowych, to powiedzieli, że oni drożej kupują (AutoPlus).
-
Wczoraj byłem w salonie fiata na ul. Jasnogórskiej w Krakowie i otrzymałem taką ofertę:
TIPO 1.4 LPG LOUNGE HB cena katalogowa 74500 cena z nowej broszury 72900 - oferta 69300 (RABAT OD ceny katalogowej 5,215) czyli 7% (RABAT FIRMA 2018)
TIPO 1.4 LPG S-DESIGN HB cena katalogowa 80000 cena z broszury 78400 - oferta 74400 (RABAT OD ceny katalogowej 5600) czyli 7% (RABAT FIRMA 2018)
nie negocjowałem ceny - jeszcze się nie zdecydowałem
interesuje mnie wersja TIPO 1.4 LPG S-DESIGN HB lub kombi + parę dodatków
-
Cytat:
Napisał
kastomat
Wczoraj byłem w salonie fiata na ul. Jasnogórskiej w Krakowie i otrzymałem taką ofertę:
TIPO 1.4 LPG LOUNGE HB cena katalogowa 74500 cena z nowej broszury 72900 - oferta 69300 (RABAT OD ceny katalogowej 5,215) czyli 7% (RABAT FIRMA 2018)
TIPO 1.4 LPG S-DESIGN HB cena katalogowa 80000 cena z broszury 78400 - oferta 74400 (RABAT OD ceny katalogowej 5600) czyli 7% (RABAT FIRMA 2018)
nie negocjowałem ceny - jeszcze się nie zdecydowałem
interesuje mnie wersja TIPO 1.4 LPG S-DESIGN HB lub kombi + parę dodatków
Ja nie tak dawno stałem przed podobnym dylematem, zakup na firmę, interesowało mnie albo Lounge albo S-Design z kilkoma dodatkami. Pytanie jak istotne jest LPG. Jeśli priorytetowo to myślę, że to będzie dobry wybór. Jeśli benzyna jest OK to w takich samych cenach po rabatowych (a nawet taniej!) dostaniesz Focusa 2018 HB 1.5 150KM (przełączalny programowo na 182KM) Titanium, lepiej wyposażonego. Dla mnie istotnym plusem, jest również dostępność w Focusie prawdziwych xenonów w przeciwieństwie do atrapy, którą niestety Fiat wkłada do Tipo.